Kent Bayramlaşması bayramın 2. günü

Geleneksel hale gelen program, Antikkapı´da yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde geçen yıl Ramazan Bayramı`nda başlatılan kent bayramlaşması geleneği, Kurban Bayramı`nda da devam edecek. Valilik, Büyükşehir ve kentin tüm sivil toplum kuruluşu yöneticilerini aynı mekanda buluşturan program, bayramın ikinci günü yapılacak. Antikkapı Restaurant`ta gerçekleştirilecek bayramlaşma programı, saat 13.00`te başlayacak.

HALKA AÇIK DAVET
Kent Bayramlaşması ile ilgili bugün İzmitliler Derneği`nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bayramlaşma programı ile ilgili bilgi veren Kocaeli Vali Yardımcısı Nurettin Kalkan, Kocaeli halkına açık davette bulunarak, “Bayramlar, dostlukların pekiştiği, küskünlüklerin unutulduğu gündür. Biz de birlik ve beraberliğimizi bayramın ikinci günü kentimizle birlikte kucaklaşarak yine ortaya koyacağız” dedi.

FİKİR BÜYÜKŞEHİR`İN
Kent Bayramlaşması fikrinin Büyükşehir Belediyesi`ne ait olduğunu ifade eden Kalkan, “Bu güzel fikir için Büyükşehir yetkililerine teşekkür ediyoruz. 4 yıldır bayramları halkımızla birlikte kutluyoruz. Bu bayramda da aynı mutluluğu yaşacağız” şeklinde konuştu.

KOMİTEDE YER ALANLAR
Basın toplantısında Kent Bayramlaşması Düzenleme Komitesi üyeleri olarak; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, İzmitliler Derneği Başkanı Ali Kanbak, KYÖD Başkanı Ömer Gültekin, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Hasan Kırlı, İKM Başkanı Yaşar Gümüş, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Temel Yılmaz ve Kocaeli Sanayi Odası Temsilcisi Necmettin Bayraktar yer aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!