Kaymaz sokak`a asfalt

İzmit Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ile Saraybahçe Belediyesine bağlı ekipler koordineli bir şekilde Hacı Hızır Mahallesi Kaymaz Sokak`ta

İzmit Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler asfalt alışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesi ile Saraybahçe Belediyesine bağlı ekipler koordineli bir şekilde Hacı Hızır Mahallesi Kaymaz Sokak`ta asfalt çalışması başlattı.

Doğalgaz ve diğer alt yapı çalışmalarının tamamlanması ardından bozulan Kaymaz Sokak asfaltlanıyor. 800 metre uzunluktaki yola 2 bin 500 ton asfalt döküleceğini belirten yetkililer hava koşullarının uygun olduğu şartlarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak devam edeceklerini belirttiler.

Kaymaz Sokak sakinleri de yollarının asfaltlanmasından dolayı memnuniyetlerini belirterek, yetkililere teşekkür ettiler