Kayıhan yeni bir “Ümit” olacak

Kocaelispor`un yeni teknik direktörü imzayı attı. Kocaelispor`da antrenör konusu resmen noktalandı. Teknik Direktör Ümit Kayıhan kendisini 1 yıllığına yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı attı.

Kocaelispor´da antrenör konusu resmen noktalandı. Teknik Direktör Ümit Kayıhan kendisini 1 yıllığına yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. KEV Tesislerindeki törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız.

YARDIMCILARIYLA BİRLİKTE GELDİ
Ülkemizin önde gelen teknik direktörlerinden biri olan Ümit Kayıhan için, Kocaelispor Tesislerinde gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, olağanüstü kongrede başkanlığa aday olacak olan Mustafa Ekşi, Kocaelispor Kulüp Başkanı Cemal Derya, kulüp 2. başkanı Mehmet Açık, Nurettin Arıcan, Ali Yılmaz, Fahrettin Kandemir, İsmail Araç ve menejer İlter Kasap katıldı. Kocaelispor´la 1 yıllık özleşme imzalayan Teknik Direktör Ümit Kayıhan´ın yardımcılıkları kaleci antrenörü Malik Gençalp, Murat Özduran ve Mehmet Altıparmak da imza töreninde hazır bulundu.   

DERYA: BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK
Tören öncesi söz alan Kocaelispor Kulübü ve Taraftarlar Derneği Başkanı Cemal Derya, “Başlattığımız süreç artık sona ermek üzere. Bugün Kocaelispor, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu önderliğinde Türkiye´nin önde gelen antrenörlerinden biriyle anlaşmıştır. Yeni hocamız tüm camiaya hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

EKŞİ: SIRA TRANSFERLERDE
Önümüzdeki günlerde Kocaelispor Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturması beklenen Mustafa Ekşi ise, antrenör konusunda iyi bir seçim yaptıklarına inandığını belirterek, “Bundan sonraki hedefimiz tabi ki iç ve dış transferler. Hocamızın bize verdiği rapor doğrultusunda gidecek ve gelecek futbolcuları en kısa sürede sonuca bağlayacağız. Kocaelispor´u başarılı günlerine döndürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

KARAOSMANOĞLU: YENİ BİR ÜMİT OLACAK
İmza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun da katılması tüm camia tarafından memnuniyetle karşılandı. Karaosmanoğlu törende yaptığı konuşmada her kulüp ve sektörde sıkıntılı günlerin yaşandığını belirtti, “Önemli olan bu sıkıntıları sağlıklı bir şekilde halledebilmek. Ümit Kayıhan hocamız bize yeni bir ümit olacak. Kocaelispor´a bundan önce yardımcı olduk, bundan sonra da olacağız. Bundan sonra her adımı daha dikkatli atacağız” açıklamasını yaptı.

KAYIHAN: BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM
Yeşil siyahlı takımla sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ümit Kayıhan ise, büyük bir camia ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi. Kayıhan, Kocaelispor ile Mustafa Denizli zamanında tanıştığını, camiayı yakından görme imkanı bulduğunu belirterek, “Bir çok profesyonel kulüpte çalıştım. İyi ve kötü günler geçirdim. Kocaelispor benim her zaman çalışmak istediğim bir kulüp oldu. Türkiye 1. Liginde ve Avrupa´da başarılı olmuş bir takım. Bu ekibin kesinlikle Süper Lige dönmesi gerekiyor. Yerel medyanın da bir takımın başarısında ne kadar etkili olduğunu biliyorum, desteğinizi bekliyorum. Geçtiğimiz sezon Kocaelispor´un iki maçını izledim. Bu sezon hedefimiz önce ilk 6, daha sonra ilk 2. Arkadaşlarımızla bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum” dedi. İmza töreni sonrasında Kocaelispor Kulüp Başkanı Cemal Derya, Büyükşehir Belediye Bakanı İbrahim Karaosmanoğlu´na Kocaelispor rozeti takarak, Kocaelispor´a verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!