Kartepe yolu asfalta hazır

Büyükşehir ekipleri, 18 km´lik yolda alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şimdi sıra İl Özel İdaresi ekiplerinde

“Kocaeli`nin 20 yıllık rüyası” olarak nitelendirilen Kartepe Oteli, geçen yıl sonunda tamamlanıp hizmete açıldı. Ancak otele ulaşmayı sağlayan 18 km uzunluğundaki yolda çalışmalara bir türlü başlanamamıştı.

NELER YAPILDI?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zirve yolunun bir an önce açılıp hizmete girmesi amacıyla bu yaz sezonunda üstlendiği görevi tamamladı. Köye Hizmet Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, İl Özel İdaresi`ne bağlı ekiplerin asfalt ve beton çalışmasından önce Maşukiye`den Kartepe`ye çıkan yolun alt yapı konusundaki tüm eksikliklerini giderdi. Kimi yerde bozuk zemin düzeltildi, kimi noktalarda menfez çalışması yapıldı, kimi bölgelerde ise yollar genişletildi. Ve neticede zirve yolu asfalta hazır hale getirildi.

SUADİYE`DEN DE
Kartepe`ye Suadiye`den çıkan yollarda da alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, böylelikle yaz sezonunda iki önemli işi gerçekleştirmiş oldu. İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilecek asfalt ve beton çalışmaları da tamamlandıktan sonra, Kartepe`nin yol sorunu da tarihe karışmış olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!