Karşıyaka Kültür Merkezi de tamam

Büyükşehir Belediyesi beldeye güzel bir tesis daha kazandırdı

Önce Bahçecik, ardından Kandıra, şimdi de Karşıyaka. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl temellerini attığı kültür merkezlerini bir bir tamamlıyor. Sırada ise Yarımca var.

İÇİ DE DIŞI DA HARİKA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2005 yılında öncelikli ihtiyaca göre hazırladığı projelerin yapımını bir bir tamamlamaya başladı. Bu çerçevede temeli geçen yılın son günlerinde atılan Karşıyaka Kültür Merkezinin inşaatı da sona erdi. İçi ve dışı görenleri kendisine hayran bıraktıran, her yönüyle mükemmel bir tesis haline gelen merkezde, halen çevre düzenleme çalışmaları yürütülüyor.

AÇILIŞ EYLÜLDE
Bölgede ekipler tarafından gerçekleştirilen son rötuşlar ay sonuna kadar tamamlanacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Karşıyaka Belediye Hizmet Binasının hemen yanında bulunan Karşıyaka Kültür Merkezinin eylül ayı itibariyle belde ve çevre sakinlerinin hizmetine gireceğini açıkladı.

MERKEZDE NELER VAR?
Belde ve bölge sakinleri, her türlü etkinlik ve cemiyetlerini bugüne kadar belediye hizmet binasının hemen girişindeki çok dar bir salonda gerçekleştirmek zorunda kalıyordu. Yeni ve modern kültür merkezi, halkı tüm bu sıkıntılardan kurtaracak. 500 metrekarelik alana iki katlı olarak inşa edilen merkezin birinci katında 10 adet iş yeri, İSU, İZGAZ, PTT ve Sedaş büroları bulunacak. İkinci katta ise sergi salonu ve çok amaçlı salon yer alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!