Karşıyaka Kültür Merkezi bitmek üzere

Kaba inşaat tamamlandı. Açılış ise temmuz ayında. Bahçecik ve Kandıra`da iki yeni kültür merkezini hizmete açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer bölgelerdeki inşaatlarına da tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan biri de, Karşıyaka beldesinde yükseliyor.

Kaba inşaat tamamlandı. Açılış ise temmuz ayında.



Bahçecik ve Kandıra´da iki yeni kültür merkezini hizmete açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer bölgelerdeki inşaatlarına da tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan biri de, Karşıyaka beldesinde yükseliyor.



İNCE İŞLERE BAŞLANDI
Temeli geçen yılın son gününde atılan Karşıyaka Kültür Merkezi´nde çalışmalar hayli ilerlemiş durumda. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan merkezde halen çatı ile ilgili eksikler gideriliyor. Merkezin birinci katında ise ince işçiliğe geçilmiş durumda. Ekipler fayansları, elektrik ve ısınma tesisatını döşeme çalışmalarını yürütüyor.

İÇİNDE NELER BULUNACAK?
Karşıyaka Belediye binasının hemen yanındaki 500 metrekarelik alanda, iki kat olarak inşa edilen kültür merkezinin birinci katında 10 iş yeri, İSU, İZGAZ, PTT ve SEDAŞ´ın ofisleri yer alacak. İkinci katta ise sergi salonu ile çok amaçlı salon yer alacak. Kültür merkezinin temmuz ayı içinde hizmete açılması bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!