Karaosmanoğlu:Ucuz mal alacak kadar zengin belediye değiliz.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Merkez, Köseköy ve Uzunçiftlik şantiyelerini denetledi...

Sabahın erken saatlerinde İSU Merkez Şantiyesi`ne giden başkan Karaosmanoğlu`nu, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül karşıladı. Merkez şantiyesindeki işçilerle sohbet eden, tüm birimleri gezerek Sarıgül`den bilgi alan başkan Karaosmanoğlu, özellikle vatandaşların İSU`ya şikayetlerini en kolay bir şekilde iletip cevap alması gerektiğini vurguladı. Karaosmanoğlu su faturalarına su arıza ve kanalizasyon için vatandaşların başvuru yapabilecekleri telefon numaralarının yazılmasını istedi.

KALİTELİ MALZEME KULLANIN
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra malzeme deposunda alınan malların kalitesini kontrol etti. Burada belediyenin ucuz mal alacak kadar zengin olmadığını söyleyen ve kaliteli malzeme siparişi verilmesi gerektiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, merkez şantiyesine abone olmak için gelen bir vatandaşla sohbet ettikten sonra, şantiyenin iş yeri doktoruna tansiyonunu ölçtürdü.

 

 

EKSİKLİKLERİ GİDERİN
Başkan Karaosmanoğlu buradan Köseköy ve Uzunçiftlik beldelerine geçerek, İSU`nun şantiyelerini de denetledi, gördüğü eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Köseköy istasyonunda acilen 185 numaralı telefonun devreye sokulmasını isteyen Karaosmanoğlu, Uzunçiftlik şantiyesinde de yetkililerden bilgi aldıktan sonra beldenin belediye başkanı Yaşar Sönmez`i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!