Karaosmanoğlu´na ziyaretler sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na ziyaretler devam ediyor.

Kocaeli`de Vali Yardımcılığı yapan ve kısa süre önce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Metin Yahşi yeni görevi nedeniyle Karaosmanoğlu`nu dün ziyaret etti. Daha sonra Gölcük`ün sorunlarını konuşmak üzere Kaymakam Mustafa Pekdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karaosmanoğlu`nu makamında ziyarette bulundu.

“İLİMİZE HİZMETİ SÜRECEK”
Yeni görevine atandıktan sonra ziyaretlere başlayan Metin Yahşi, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu eski Vali Yardımcısı Metin Yahşi`nin Kocaeli`ye vali yardımcılığı döneminde büyük hizmetleri olduğunu belirterek, “Yeni görevinizde aynı başarıyı göstereceğinizden eminim. Yeni görevini tebrik ediyorum” dedi.

GÖLCÜK KONUŞULDU
Metin Yahşi`nin ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek sorunları görüştü. Pekdemir ve Ellibeş, ilçelerine yönelik Büyükşehir Belediyesi çalışmalarından memnun olduklarını belirtirken, Başkan Karaosamanoğlu ise yeni projeler hakkında bilgi vardı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!