Karaosmanoğlu, Kayseri`ye gidiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyecilik hizmeti anlamında Türkiye`nin örnek illerinden biri olarak gösterilen Kayseri`ye gidiyor.

Yarın sabah saatlerinde Ankara`ya hareket edecek olan başkan Karaosmanoğlu, başkentte başta Kentsel Dönüşüm Projesi`nin hayata geçirilmesi olmak üzere çeşitli konularda TOKİ ve ilgili bakanlıklarla görüşmelerde bulunacak.

ÖRNEK ÇALIŞMALARI İNCELEYECEK

Karaosmanoğlu cumartesi günü ise Kayseri`ye geçerek burada Tarihi Kentler Birliği Toplantısı`na katılacak.

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi`nin gerçekleştirdiği örnek çalışmaları yerinde inceleyecek, başkan Mehmet Özhaseki`den detaylı bilgi alacak.

Pazar günü ilimize dönmesi beklenen Karaosmanoğlu`na bazı üst düzey belediye yöneticilerin de eşlik etmesi bekleniyor.