Karamürsel´in yolları tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, köy yollarında başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların 7 ayrı bölgede devam ettiği belirtildi. Gölcük`ün tüm köylerini asfaltlayarak buradaki çalışmaları geçen ay tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri önceki gün de Karamürsel`deki çalışmalarına son şeklini verdi. Yapılan çalışmayla Karamürsel`in tüm köy yolları elden geçerken yıllardır el değmemiş olan arızalı yolların da yama işlemi yapıldı.

25 KİLOMETRE ASFALT
Köye Hizmet Daire Başkanlığı, Karamürsel bölgesindeki Senaiye, Başkiraz, Balaban Mahallesi, Ereğli Beldesi`ne bağlı Osmaniye Köyü ve çevresindeki yolları onarıp, asfaltladı. Yapılan çalışmalar sırasında 25 kilometrelik yolun tamamen düzenlendiği belirtildi. Yapılan çalışma sırasında Karamürsel ve köylerinin yollarının tamamen onarımı yapılarak, asfalt yamama işinin tamamlandı.

KÖYLÜLER MEMNUN
Büyükşehir Belediyesi Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın başlattığı ve bir çok yerde tamamladığı asfalt seferberliği köylüleri son derece memnun etti. Uzun yıllar asfalt ve bakım yüzü görmeyen yollarının yenilenmesine sevinen köylüler yetkililere teşekkür etti. Başkiraz Muhtarı Eyüp İlhan, yıllar sonra asfalt gördüklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi yetkililerine binlerce teşekkür ediyorum. Uzun yıllar sonra köy yollarımız asfalt gördü” dedi.