Karamürsel´e çıkarma

Teknik heyet, Karamürsel ve beldelerinde yapılacak çalışmaları belirledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin teknik işlerden sorumlu üst düzey yöneticileri, Karamürsel ile beldelerinde sorunları yerinde görüp, yapılacak hizmetlerde öncelikli yapılması gerekenleri belirledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin teknik işlerden sorumlu üst düzey yöneticileri, Karamürsel ile beldelerinde sorunları yerinde görüp, yapılacak hizmetlerde öncelikli yapılması gerekenleri belirledi. Teknik heyet, gittikleri beldelerde belediye başkanları ile birlikte ortak çalışma yaptı.

İZNİK YOLUNA İNCELEME
Büyükşehir Belediyesinin fen işlerinden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş başkanlığındaki teknik heyette, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Teknik İşler Koordinatörü ve Yuvam Konut İdaresi Başkanı Hasan Güzel, İSU Karamürsel Şube Müdürü Hasan Fitös görev aldı. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekayi İren de heyete katıldı. Çalışmalar sırasında heyet, Karamürsel-İznik yolunda SEDAŞ ve İSU´nun yaptığı çalışmaları inceledi.

4 BELDEDE İNCELEME
Karamürsel ve beldelerinin sorunlarını inceleyerek yapılacak çalışmaları belirleyecek olan teknik heyet, Karamürsel´e bağlı Dereköy, Kızderbent, Yalakdere ve Akçad beldelerini gezdi. Belde belediye başkanları sorunların belirlenmesi gezisinde heyete bilgi vererek öncelikli isteklerini iletti. Heyet üyeleri sorunların belirlenmesi sırasında not alarak, yapılması gerekenleri ve öncelikli hizmetleri belirlemeye çalıştı.

BÜYÜKŞEHİR SAYESİNDE
Teknik heyete başkanlık eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, ilçe ve beldelerde yaptıkları çalışmalarda yörenin belediye başkanları ile koordineli çalıştıklarını söyledi. Hiçbir siyasi parti ayırımı yapmaksızın, her ilçe ve beldeye eşit hizmet verdiklerini belirten Soydabaş, “Başkanımız Sayın Karaosmanoğlu´nun talimatı ile Kocaeli´nin tamamını bir bütün olarak görüyoruz. Her köşesine hizmet götürüp, kalkınmasını sağlıyoruz. Altyapı ve asfalt çalışmaları gibi bütün hizmetler zamanında veriliyor. Belediye başkanları bize öncelikli olarak ihtiyaçlarını bildirince, biz ona göre programımızı yapıyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!