Karamürsel´de yelkenler açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor günleri etkinlikleri programında yer alan, Karamürsel Yelken Yarışları bir hayli ilgi gördü. Dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.

22 YELKENLİ 44 SPORCU KATILDI
Kurtuluş günleri etkinlikleri arasında yer alan Yelken Yarışlarının birincisini İzmit Yelken Kulübü ile birlikte İzmit Körfezinde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Karamürsel Belediyesi ile birlikte, Karamürsel sahilinde bir etkinlik düzenledi. Büyük çekişmeye sahne olan yarışlara ilimizden ve İstanbul´dan 22 yelkenli 44 sporcu katıldı. 6-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen yarışlar sonrasında, genel sıralamada Hakan-Reyhan Yılmaz çiftinden oluşan İzmit Yelken Kulübü takımı birinci oldu.

BÜYÜKŞEHİR, KARAMÜRSEL´İ UNUTMADI
28 Haziran tarihinin ilimizin düşman işgalinden kurtuluşu olması nedeniyle aynı anda birçok etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel´i de unutmadı. Karamürsel´de yapılan yelken yarışlarını, Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Ahmet Özer, Yelken Federasyonu Kocaeli Sorumlusu Erman Çeliker, Basın Sözcüsü İbrahim Akbaba ile birlikte izleyen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, yarışlar sonrasında genel sıralamada 1. olan Hakan ve Reyhan Yılmaz´ı kutladı. Kocaeli açısından Körfez´in ayrı bir anlam ifade ettiğini belirten Arıcan, “Körfezimizde bu tür yarışların yapılması, denizimizi daha da canlı tutuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Yelken Sporuna da büyük önem veriyoruz. İzmit´te yapılan Yelken Yarışlarından sonra, Karamürsel´de yapılan yarışlarda son derece önemli bir organizasyon olarak etkinliklerimizin arasına geçmiştir” dedi.

Pirat Genel

1. Hakan Yılmaz-Reyhan Yılmaz -Kocaeli