Karaahmetli´ye meyve sebze hali

Büyükşehir´in köylere hizmeti sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli sınırları içinde en çok meyve ve sebze üreten Karamürsel`in Karaahmetli köyüne mini bir hal yapacak. Satış işleminin yapılmayacağı, sadece depolama ve paketlemenin gerçekleştirileceği tesisten, civar köylerin sakinleri de faydalanacak.

KÖYLÜLER İSTEMİŞTİ
Söz konusu tesis ihtiyacı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun ağustos ayının son günlerinde yaptığı ziyarette gündeme getirilmişti. Karaahmetlililer, Karamürsel`in üretici köylerini gezen Başkan Karaosmanoğlu`na köy kahvesinde bu yöndeki ihtiyaçlarını iletmiş, Başkan da Büyükşehir yetkililerine sorunun çözülmesi için gerekli çalışmanın yapılması talimatını vermişti.

İHALESİ TAMAM
Karamürsel`e 9 km uzaklıkta, İznik yolu üzerinde bulunan Karaahmetli köyüne yapılacak tesisin ihalesi, bugün Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirildi. Toplam 4 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklif 93 bin 500 YTL ile Adı Güzeller Mühendislik, en yüksek teklif ise 115 YTL ile AYSA Turizm`den geldi.

3 AYDA YAPILACAK
Muhammen bedeli 118 bin 969 YTL olarak belirlenen tesisin ihalesini Karaahmetli Köyü Muhtarı Ali Rıza Çaylak da takip ederken, ihale sonucunun Kurban Bayramı sonrasında açıklanacağı belirtildi. İhaleyi kazanacak olan müteahhit firma, tesisi 3 ay içinde tamamlayıp teslim edecek. 2 kattan oluşacak mini halin toplam büyüklüğü 188 metrekare olacak.

FİRMALAR              TEKLİFLERİ
Adı Güzeller Müh.    93 bin 500 YTL
İSDE-TAŞ              98 bin 751 YTL
İLK-AR                 107 bin 432 YTL
AYSA İnşaat         115 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!