Kandıra´ya trilyonluk bir hizmet daha

Küçük Sanayi Sitesinin bütün yolları asfaltlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıllardır hizmet yüzü görmeyen Kandıra`nın önemli bir ihtiyacını daha giderecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıllardır hizmet yüzü görmeyen Kandıra´nın önemli bir ihtiyacını daha giderecek. Alt yapısı tamamlanan Kandıra Küçük Sanayi Sitesinin toplamda 2 kilometreyi bulan yolları, önümüzdeki aylarda asflatlanacak, pırıl pırıl olacak.

İHALESİ TAMAM
Akçakoca Katlı Otoparkı ve Kültür Merkezinin açılışını geçen ay gerçekleştiren, Kandıra Terminalinin kurdelesini de birkaç gün sonra kesmeye hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği önemli çalışmalara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Küçük Sanayi Sitesinin tüm yollarının asfaltlanması için geçen hafta Fen İşleri Daire Başkanlığında ihaleye çıkıldı. Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürü Suat Atak başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye tek firma katıldı. Dünyalar Asfalt söz konusu çalışma için 1 milyon 142 bin YTL´lik (1 trilyon 142 milyar TL) teklif verdi.

ÇAMURDAN KURTULACAKLAR
Kandıra Küçük Sanayi Sitesinin bulunduğu alanın düz olması ve alt yapısı bulunmaması sebebiyle bölge, uzun yıllar her yağış sonrasında su baskınları ve çamur birikintileriyle boğuştu. Esnafın sıkıntısını gidermek amacıyla ilk olarak İSU ekiplerini harekete geçiren Büyükşehir, tüm alt yapıyı yeniledi. Ardından da yolların asfaltlanması için ihaleye çıkıldı. Toplamda 16 bin ton asfalt kullanılmasını hedefleyen çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ay içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!