Kandıra´nın ilk katlı otoparkı 5 ayda tamam

Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı ekipler inşaata start verdi

Hizmet noktasında Kocaeli`nin en geri bırakılmış ilçesi olan Kandıra`ya önemli yatırımlar gerçekleştirmeye başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark ve iş merkezi inşaatına start verdi. Yapımı Akçakoca Mahallesi`nde gerçekleştirilen otopark ve iş merkezi, 5 ay içinde tamamlanacak.

TELEFON HATTINA KORUMA
Belediye hizmet binasının yakınında bulunan, Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin`in petrolünün yerine yapılacak olan otopark ve iş merkezinin temel kazı çalışması başladı. İş makineleri zeminin sertliği nedeniyle yer yer zorlanırken, bu çalışma tamamlandıktan sonra temel atılacak. 20 metre genişliğinde ve 80 metre uzunluğundaki alanda yapılan kazı çalışmasında, Akçakoca Mahallesi`nin yer altında bulunan telefon hattı da inşaat alanı dışına çıkarılacak.

İLK KATLI OTOPARK
İlçenin ilk katlı otoparkı özelliğine de sahip bulunacak olan yapı toplam 4 katlı olacak. Otopark olarak değerlendirilecek ilk iki katında aynı anda 70 araç park edebilecek. Diğer iki katında ise 13 adet iş yeri, toplantı salonu ve kafeterya yer alacak.

OTOGAR İNŞAATI YAKINDA
Kandıra`nın çehresini değiştirecek yapılardan biri olacak Akçakoca Katlı Otoparkı ve İş Merkezi, yaklaşık 5 ay içinde tamamlanacak. İlçe için önemli ihtiyaçlardan biri olan Kandıra Terminali inşaatına ise önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!