Kandıra Stadı karşısına park yapılacak

Büyükşehir´den Kandıra´ya bir hizmet daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çarşı Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde, Kandıra Stadı`nın hemen karşısında bulunan atıl durumdaki araziyi, ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

ÇEVRE YOLLARI DA
Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışma ile bölgede ilk olarak güzel bir park yapılacak. Ardından da parkın çevresindeki yollar asfaltlanacak, bağlı ara yollar yeniden düzenlenecek. 35 bin metrekarelik alanı kapsayan çalışmalarda, park alanına yaklaşık 10 bin metrekare parke, 5 bin metrekare bordür, 20 bin metrekare asfalt kullanılacak.

4 AYDA TAMAMLANACAK
Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirilen ihaleye iki firma katıldı. Dünyalar Asfalt 743 bin, Karaca Isı İnşaat ise 893 bin YTL`lik teklif verdi. Muhammen bedeli 1 milyon 19 bin YTL olarak belirlenen “Kandıra Çarşı Mahallesi Park Alanı ve Civar Yolların Çevre Düzenleme İşi”, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ay içinde tamamlanacak.