Kandıra MYO yolu yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özellikle eğitim öğretim dönemi içinde yoğun olarak kullanılan Kandıra Meslek Yüksek Okulu yolunun üst yapısını tamamen yenileyecek. Namazgah Deresi üzerindeki Ağva Köprüsü`nden başlayıp Kandıra Meslek Yüksek Okulu`na kadar uzanan yaklaşık 2.3 km`lik yolun zemini asfalt, kaldırımları parke ile kaplanacak, bölgeye aydınlatma direkleri dikilecek.

6 FİRMA KATILDI

Söz konusu çalışmaya start verilebilmesi için Büyükşehir Belediyesi`nde dün (cuma) ihale yapıldı. Toplam 6 firmanın katıldığı ihaleye Dünyalar Hafriyat 1 milyon 127 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, en yüksek teklif 1 milyon 786 bin YTL ile Özmaş Müteahhitlik`ten geldi. Muhammen bedeli 1 milyon 624 bin YTL olarak belirlenen çalışma, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 240 gün (8 ay) içinde tamamlanacak.

FİRMALAR TEKLİFLERİ

Dünyalar Hafriyat 1 milyon 127 bin YTL