Kandıra MYO yolu yenilenecek

Öğrenciler ve Kandıralılar önemli bir sıkıntıdan daha kurtulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özellikle eğitim öğretim dönemi içinde yoğun olarak kullanılan Kandıra Meslek Yüksek Okulu yolunun üst yapısını tamamen yenileyecek. Namazgah Deresi üzerindeki Ağva Köprüsü`nden başlayıp Kandıra Meslek Yüksek Okulu`na kadar uzanan yaklaşık 2.3 km`lik yolun zemini asfalt, kaldırımları parke ile kaplanacak, bölgeye aydınlatma direkleri dikilecek.

6 FİRMA KATILDI

Söz konusu çalışmaya start verilebilmesi için Büyükşehir Belediyesi`nde dün (cuma) ihale yapıldı. Toplam 6 firmanın katıldığı ihaleye Dünyalar Hafriyat 1 milyon 127 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, en yüksek teklif 1 milyon 786 bin YTL ile Özmaş Müteahhitlik`ten geldi. Muhammen bedeli 1 milyon 624 bin YTL olarak belirlenen çalışma, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 240 gün (8 ay) içinde tamamlanacak.

FİRMALAR       TEKLİFLERİ

Dünyalar Hafriyat 1 milyon 127 bin YTL