Kandıra mezarlığı ihale edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Beldesi`nin mezarlıklarına parke yol, tahta deposu ve girişlere tak yapımı ile ilgili projesinin ihalesi önceki gün yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nun komisyon başkanlığını yaptığı ihalede Hesap İşleri Daire Başkanı Seyit Battal Bulduk, Satın Alma Daire Başkanı Ercüment Yıldırım,  Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, ve Yapı Denetim Müdürü Suat Atak da hazır bulundu.
 
BAŞKANIN TALİMATINI HATIRLATTI
İhalede 3 firmanın verdiği teklif verdiği öncesi bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, projenin Kandıra halkına Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen önemli bir hizmet olduğunu belirterek, “hayırlı olsun” dedi. İhaleyi alan firmanın sürekli olarak Büyükşehir Belediyesi`nin denetimi altında olacağını da hatırlatan Ustaoğlu, “Başkanımız Karaosmanoğlu`nun bizlere en önemli talimatı kaliteden ödün vermeden hizmetlerin zamanında yapılmasıdır. Bu talimat gereği biz de bu projeyi gerçekleştirecek olan firmayı yakın takibimize alacağız. Amaç halkımıza kaliteli hizmeti vermektir” dedi.

İHALE ADIGÜZEL FİRMASININ
Ustaoğlu`nun konuşmasının ardından ihaleye katılan 3 firmanın teklif dosyaları komisyon tarafından açıldı. Şencan İnşaat 53 bin 953 YTL, Adı Güzeller İnşaat 40 bin 395 YTL, Saffet Yeni İnşaat 31 bin 969 YTL fiyat verdi.Teklifleri alan komisyon değerlendirmesini yaparak ihalenin Adı Güzel İnşaat Firması`na verildiğini açıkladı. En düşük fiyatı veren Saffet Yeni İnşaat`ın ise iş deneyim belgesinin geçersiz olduğu, bu yüzden ihalenin diğer firmaya verildiği belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!