Kandıra Köprülü Kavşağı güzelleşiyor

Büyükşehir Belediyesi, değir köprülü kavşaklar gibi onu da çirkin görüntüden kurtaracak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilimizin köprülü kavşaklarına çeki düzen verip, güzelleştirmeyi sürdürüyor. Bir çok kavşağı bu şekilde düzenleyip, modern ve temiz bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Köprülü Kavşağı´nı bakıma aldı.

SU KANALLARI DÖŞENİYOR

Yaptığı çalışmalarla özellikle köprülü kavşakları mezbelelik bir görünümden kurtarıp, yeşile büründürüp, değişik figürlerle süsleyen Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yolu girişinden Gündoğdu Dünya Bankası Kalıcı Konutlarına ulaşımını sağlayan Kandıra Köprülü Kavşağı´nda düzenleme çalışmalarına başladı. Kandıra Köprülü Kavşağı etrafındaki otlar temizlenerek, yeni toprak serildi. Kavşağın su kanalları için borular döşenmeye başlandı. Boruların döşenmesi tamamlandıktan sonra toprağa çim tohumu atılacak.

ÇİRKİN GÖRÜNTÜ BİTECEK

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmanın en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. İnsanların çöplerini bıraktığı yer konumundaki Kandıra Köprülü Kavşağı, bu çalışma sayesinde yeşillendirilip, ağaçlandırılarak, kentimize yakışır bir hale dönüştürülecek. Kentin her köşesinde bu tür çirkin örüntülerin giderilmesi için yapılan çalışmalar, Kocaeli´ye yeni bir çehre ve kimlik kazandırıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!