Kandıra caddeleri çiçek gibi olacak

İlçe merkezindeki ana caddeler elden geçirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kandıra`ya yönelik hizmetleri hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce ilçenin ilk katlı otopark ve kültür merkezini görkemle bir törenle hizmete sokan Büyükşehir, şimdi de merkezdeki caddeleri

İlçe merkezindeki ana caddeler elden geçirilecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kandıra´ya yönelik hizmetleri hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce ilçenin ilk katlı otopark ve kültür merkezini görkemle bir törenle hizmete sokan Büyükşehir, şimdi de merkezdeki caddeleri yenilemek için kolları sıvadı.



HANGİ CADDELER?
Büyükşehir Belediyesi, ilçenin en önemli caddeleri arasında yer alan Sakarya, Orman, İzmit, Kızılay, 23 Nisan, Türk Ocağı, Turan Güneş ve Akçakoca Caddelerinde çevre ve peyzaj düzenleme çalışması yapacak. Kandıra Belediyesinin yanındaki park ile yeni hizmete açılan Akçakoca Kültür Merkezinin önüne de birer süs havuzu inşa edilecek.



FETHİYE CADDESİNİN BENZERİ
Bu arada Türk Ocağı Caddesine yapılacak olan çevre ve peyzaj düzenlemesinde İzmit Fethiye Caddesi örnek alınacak. Yeşillendirme çalışmasının yanı sıra buraya oturma grupları da yerleştirilecek. Çalışma sonucunda cadde trafiğe kapatılarak Kandıralılara rahat gezip alışveriş yapabilecekleri bir mekan kazandırılmış olunacak.



BELEDİYENİN DIŞ CEPHESİ DE
Öte yandan çalışma kapsamına Kandıra Belediyesi´nin dış cephesi de eklendi. Hizmet binasının dış cephesi yeniden dizayn edilerek modern bir görüntü kazanması sağlanacak. Ayrıca belediyenin karşısındaki bulunan parktaki Atatürk büstü de yenilenecek.



TAMAMI 7 AYDA YAPILACAK
Bu çalışmaların yapılabilmesi için çıkılan ihaleye, iki firmadan teklif geldi. Rota İnşaat´ın teklifi 2 milyon 901 bin, Dünyalar Asfalt´ın teklifi ise 3 milyon 146 bin YTL ile oldu. İhale kapsamındaki tüm çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 7 ay içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!