Kandemir görevi Görüm´e devretti

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´da başkan değişti

Geçen ay sonunda Ankara`da yapılan seçimde Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı`na getirilen Fahrettin Kandemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü`ndeki başkanlık görevini bıraktı. Dün akşam toplanan yönetim kurulunun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, Gültekim Görüm kulübün yeni başkanı oldu.

GÖZLEMENTEPE`DE TOPLANTI
Büyükşehir Kağıtspor`un Gölcük Gözlementepe`de bulunan Halter Salonu`nda gerçekleştirilen toplantıya, kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, yönetim kurulu üyeleri Nurettin Arıcan, Gültekin Görüm, Ercüment Yıldırım, Halit Bostancı, Süleyman Durak, Fikret Yıldız, Barbaros Firal ve Cemal Terzi katıldı. Toplantının en önemli gündem maddesini Fahrettin Kandemir`den boşalacak başkanlık koltuğuna kimin oturacağı oluşturuyordu. Haltercilerin hazırladığı çiğ köfteleri büyük bir beğeniyle yiyen yönetim kurulu üyeleri, yemeğin ardından toplantıya geçti.

FAHRETTİN BAŞKAN, FAHRİ BAŞKAN
Toplantıda, federasyon başkanının herhangi bir kulübün başkanı olamayacağı yönünde bir kural bulunmadığını, fakat bunun etik olarak doğru olmayacağını belirten Fahrettin Kandemir, başkanlık görevini sürdürmeyeceğini, ancak kulüp için çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Yapılan oylamada Gültekin Görüm oy birliği ile yeni başkan olarak seçilirken, Kandemir`in de fahri başkan olmasına oy birliği ile karar verildi.

“BÜYÜKŞEHİR`İN NEFERİYİM”
Seçimin ardından bir değerlendirme daha yapan Fahrettin Kandemir, “Büyükşehir Kağıtspor`dan kopmam mümkün değil. Yine kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim. Ben her zaman Büyükşehir Kağıtspor`un neferiyim. Yüzlerce lisanslı sporcumuzun başarılı bir şekilde spor yapması bizim için büyük bir mutluluktur. Ben yeni başkan seçilen arkadaşımız Gültekin Görüm`ün de görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Zaten yönetim kurulu olarak da her zaman yanında olacağız” dedi.

“TEMEL TAŞLAR YERİNE OTURDU”
Kulübün yeni başkanı Gültekin Görüm ise, “Büyükşehir Kağıtspor`da yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çok iyi bir çalışma ortamı, iyi bir birliktelik yakaladık. Bu ortamda çalışmaktan gerçekten büyük bir keyif alıyorum. Fahrettin başkanımız zamanında birçok temel taşları yerine oturttuk. Bundan sonraki çalışmalarımızda aynı şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!