Kandemir, başkanlık için yarışacak

Buz Pateni Federasyonu´na Kocaeli´nden aday çıktı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Dünya Buz Hokeyi Federasyonu`nun talebi üzerine, Türkiye Buz Sporları Federasyonu`nu, Buz Pateni Federasyonu ve Buz Hokeyi Federasyonu olmak üzere iki ayrı federasyona dönüştürdü. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, yarın yapılacak olan Buz Pateni Federasyon Başkanlığı için aday oldu.

YENİ FEDERASYONA KOCAELİ TALİP
Buz Hokeyi Federasyonu`nun bölünerek iki federasyona dönüştürülmesi üzerine, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Buz Pateni Federasyon Başkanlığı seçimi yapmaya karar verdi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Danışma Kurulu üyelerinin oy kullanacağı Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı seçimi yarın (3 Şubat 2006 Cuma) Ankara`da yapılacak. Buz sporlarında önemli bir konuma sahip olan Kocaeli, federasyon başkanlığı için yarışacak. Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir başkanlığa aday oldu.

“ARKADAŞLAR BENİ UYGUN GÖRDÜ”
Buz sporlarında faaliyet gösteren kulüplerin isteği doğrultusunda aday olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, “Çeşitli spor kulüpleriyle yaptığımız görüşmeler sonrasında, arkadaşlarımız yeni kurulan buz pateni federasyonuna aday olmamı istediler. Arkadaşlarımızın bu isteğini kıramadım ve seçimler öncesinde adaylık başvurumu yaptım. Başkan seçildiğimiz taktirde buz pateninde ülkemizin adını en iyi şekilde duyurmak için yoğun bir çalışma içerisinde olacağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!