Kahvede Başkan molası

Başkan Karaosmanoğlu, Bahçecik Seymen´deki Mola Kahvehanesi´nde vatandaşlarla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önceki akşam geç saatlerde tamamladığı mesaisinin ardından Yuvacık`taki evine dönerken yolunun üzerinde bulunan bir kahvede mola verdi. Bahçecik Seymen`deki Mola Kahvehanesi`ne giren Karaosmanoğlu, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANACAK
Kahvede kendisine ikram edilen çayı içen Başkan Karaosmanoğlu vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi`nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Kocaeli`nin dört bir yanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, projelerin hayata geçirilmesi ile Kocaeli`nde büyük bir değişim yaşanacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir`in yatırımlarının süreceğini ifade etti. Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin her yerinde olduğu gibi Bahçecik`te de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

PİDE SALONUNDA
Başkan kahvedeki sohbetin ardından aynı bölgede bulunan Asrın Kardeşler Vakfıkebir Pide Salonu`na geçerek burada kendisine ikram edilen pideyi yedi. Seymen Taksi Durağı`nda esnafla da görüşen Başkan`a molasında, Büyükşehir Başkan Vekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkan Vekili İbrahim Elgin, Bahçecik Belediye Başkanı Doğan Erol, Bahçecik Belediye Meclisi Üyesi Şükrü Günaydın da eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!