Kağıtspor´un yeni yılda...

2006 yılını değerlendiren Büyükşehir Kağıtspor Yönetimi ve Antrenörleri, 2007 yılında hedef büyüttü

Kağıtspor´un yeni yılda hedefleri büyük

Sporcu fabrikasını andıran Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, 2006 yılı değerlendirmesi ve 2007 yılı faaliyet programı toplantısını önceki akşam Süleyman Demirel Kültür Merkezi´nde yaptı. 2006 yılını değerlendiren yönetim kurulu, 2007 yılında başarıdan daha çok spor yapan insan sayısının artmasını istedi. İleriye dönük hedeflerinin arasında ilimizde yaşayan 1 milyon 300 bin insana spor yaptırmayı hedeflediklerini belirten yöneticiler, bunu yapana kadar görevlerini yapmış saymayacaklarını söyledi.

YOĞUN KATILIM VARDI
Ülkemizin bünyesinde en çok sporu bulunduran spor kulüplerinin başında gelen Büyükşehir Kağıtspor, dün akşam SDKM´de bir araya geldi. Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm, Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Halit Bostancı, Süleyman Durak, Cemal Terzi, Fikret Yıldız ve Barbaros Firal´ın hazır bulunduğu toplantıya, Büyükşehir Kağıtspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren branş antrenörlerinden Engelliler Halter ve Bilek Güreşi Antrenörü Şule Şahbaz, Eskrim Antrenörü Ömer Kılıç, Karate Antrenörü Timur Doğan, Yağlı Güreş Antrenörü Sabri Geçer, Güreş Antrenörü Yusuf Yüksel, Güreş Antrenörü Gürcan Kırcı, Buz Hokeyi Antrenörü Tarık Göçmen, Figür Pateni Antrenörü Rana Göçmen, Buz Hokeyi Takım Kaptanı Tuğcan Ayyıldız Futbol Takımı Antrenörü Hüseyin Gülister, Futbol Takımı Antrenörü Hasan Karaosmanoğlu, Futbol (A Genç) Antrenörü Hasan Vardoğan, Futbol (B Genç) Antrenörü Osman Bayram, Futbol (C Genç) Antrenörü Şükrü Aktaş, Kaleci Antrenörü Süleyman Eker, Voleybol Antrenörü Yalçın Altay, Voleybol Antrenörü Adem Durmuş, Voleybol Antrenörü Asuman Nazlı, Voleybol Kaptanı Merve Akandere, Atletizm Antrenörü İbrahim Tunç, Atletizm Antrenörü Yücel Çakır, Judo ve Kuraş Antrenörü Salim Abanoz, Taekwondo Antrenörü Cemal Temel ve Musa Temel, Satranç Antrenörü Aykut İlker Mete, Satranç Kaptanı Ersin Orak, Judo Antrenörü Handan Süloğlu, Basketbol Antrenörü Emel Serin, Basketbol Kaptan Küçük Takım Alihan Güç, Futbol İbrahim Karaduman, Jeet Kune Do Antrenörü Yüksel Yılmaz, Halk Oyunları Antrenörü Murat İskenderoğlu katıldı.

BAŞKAN GÖRÜM DEĞERLENDİRME YAPTI
Yaklaşık 3 saat süren toplantıda ilk olarak Kulüp Başkanı Gültekin Görüm Konuştu, 2006 yılının Büyükşehir Kağıtspor açısından başarılı geçtiğine dikkat çeken Başkan Görüm, 2007 yılında aynı başarıların artarak devam etmesini ve sporcu sayısının da hızla artmasını temenni etti. Cine-Vizyon ve Slayt gösterisi eşliğinde yapılan faaliyetlerin tanıtıldığı toplantıda, yeni yılda yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak kurumsallaşma faaliyetlerinden söz edildi.

KANDEMİR´İN MUTLULUĞU
Görüm´ün ardından söz alan Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Kandemir, birçok yerde önemli görevler aldığına dikkat çekerek, bunların içinde en keyif aldığım bölüm Büyükşehir Kağıtspor´dur. Çünkü burada tam bir aile havası var. Amatörlük içerisinde yaşanan profesyonellik var. Sporcularımız kaybettikleri maçlarında bile var güçleriyle mücadele ediyor. Buda bana büyük keyif veriyor. Büyükşehir Kağıtspor olarak yüzlerce insanımıza ve gencimize spor yaptırıyoruz. Gençlerimizi kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan kurtarıyoruz. O yüzden Kağıtspor camiasında olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.

HEDEF 1 MİLYON 300 BİN
Kandemir´in ardından ise söz sırası Nurettin Arıcan´a geldi. Arıcan, Türkiye´de tesisleşme yönündü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların, birinci sırada yer aldığını belirterek, “Birçok branşta hizmet verip, bünyesinde yüzlerce sporcu bulunduran bir kulübü yönetmek kolay değil. Ancak bizler yönetim kurulu olarak bu işi gönülden yapıyoruz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu´da bize büyük destek oluyor. Bizler bu kentte yaşayan 1 milyon 300 bin insan spor yapana kadar, görevimizi yapmış saymayacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

ÖNCE CENTİLMENLİK, SONRA BAŞARI
Toplantı iki bölüm halinde gerçekleşirken, ilk bölümün ardından verilen 15 dakikalık molada, branş antrenörleri ve yöneticiler karşılıklı olarak bire bir sohbet etme imkanı buldu. 2. bölümün öncesi sahneye davet edilen antrenör ve takım kaptanları, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte topluca fotoğraf çektirdi. Başarından daha çok centilmence spor yapan çok sayıda insana ulaşmanın en büyük hedefleri olduğunu belirten Yönetim Kurulu üyeleri, bu bölümde antrenörlerin sorunlarını dinledi. Salonda bulanan hemen hemen bütün antrenörler söz alarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Karşılaştıkları sorunları da dile getiren antrenörler, bu tür toplantıların sık sık tekrarlanmasını istedi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Doktor Yılmaz Oktay´da katıldı. Büyükşehir Kağıtspor´un lisanslı sporcularının sağlık sorunlarıyla ilgilenen Doktor Yılmaz Oktay, sporcu sağlığı ile ilgili bilgiler içeren bir konuşma yaparak antrenörleri bilgilendirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!