Kağıtsporlu Halterciler Adana´yı salladı

Kağıtspor, Bayanlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında 6 Türkiye Şampiyonluğu kazandı

Büyükşehir Kağıtspor Bayan Halter Takımı, Adana´da yapılan Bayanlar Ferdi Türkiye Türkiye Şampiyonasında 6 birincilik ve bir 4. lük kazandı. Bu sonuçlarla şampiyonanın en başarılı takımı oldu.

MİLLİ TAKIM KADROSUNA GİRDİLER
Kağıtspor´un başarılı haltercileri, Aylin Daşdelen, Sibel Şimşek, Nurdan Karagöz, Alev Daşdelen, Şule Şahbaz ve Gülnaz Yanık Adana´da yapılan şampiyonada kopartma ve silkmede kaldırdıkları kilolarla Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Şampiyonaya takıma puan kazandırması için götürülen Sibel Şimşek ise, 4. oldu. Hafta sonu Adana Menderes Spor Salonunda yapılan şampiyonada, antrenör Nurcihan Gönül nezaretinde çıkan Kağıtsporlu Halterciler, kendilerinden beklenen başarıları göstererek, ilimize altın madalyalarla döndü. Bu başarılara imza atan sporcularımız, 2007 yılında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Halter Milli Takımı kadrosuna girmeye hak kazandı.   

CAMİAYI SEVİNDİRDİ
Adana´ya giderken en az 4 şampiyonluk hedefleyen Büyükşehir haltercilerin, 6 şampiyonluk birden kazanması, Büyükşehir Kağıtspor camiasında da sevinçle karşılandı. Kağıtsporlu Haltercilerin şimdiki hedefi ise, Avrupa kupalarında ilimizi ve milli takımımızı en iyi şekilde temsil etmek. 


Şampiyonaya Katılacak Sporcularımız            :
 
Antrenör : Nurcihan GÖNÜL

SPORCUNUN ADI SOYADI

SİKLET

KOPARMA

SİLKME

1- Nurdan KARAGÖZ

48 KG

60 KG

80 KG

2- Gülnaz YANIK

53 KG

67 KG

77 KG

3- Seda ŞİMŞEK

58 KG

60 KG

73 KG

4- Aylin DAŞDELEN

58 KG

85 KG

112 KG

5- Alev DAŞDELEN

63 KG

88 KG

100 KG

6- Sibel ŞİMŞEK

69 KG

105 KG

125 KG

7- Şule ŞAHBAZ

+ 75 KG

100 KG

130 KG

Bizi;
sosyal medyada takip edin!