Kağıtsporlu bayanlar Üniversiteyi kazandı

Büyükşehir`in bayan voleybolcuları, deplasmanda İTÜ`yü 3-0 yendi

Sezona 2. Lige çıkma parolası ile başlayan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor. Lacivert beyazlı bayanlar, önceki gün deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi takımını 3-0 mağlup etti.

KANDEMİR VE ARICAN DESTEK VERDİ
Deplasmanlı Bayanlar Voleybol 3. Liginde B Grubunda mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor, cumartesi günü İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda İTÜ takımı ile karşı karşıya geldi. Bu sezon ilk kez deplasmanda mücadele eden Kağıtsporlu bayanları, Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir ve Nurettin Arıcan ile Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkan Vekili İsa Solokoğlu Hesap İşleri Gider Müdürü Fikret Güngör yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan Büyükşehir Kağıtspor, baştan sona üstün önde götürdüğü seti 25-17 kazanarak skoru 1-0 lehine taşıdı.

İKİNCİ SETTE BİRAZ ZORLANDIK
İkinci set büyük çekişmeye sahne olurken, 1. ve 2. teknik molaya İTÜ takımı bir sayı farla önde girdi. Skor 20-20 olduğunda Kübra Kuzu´nun üst üste attığı servisler sayıya dönüşünce, Büyükşehir Kağıtspor seti 25-20 kazandı ve skoru 2-0 yaptı. Maçın üçüncü setine biraz tutuk başlayan temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, kısa bir süre içinde dengeyi sağlayarak arayı iyice açtı ve seti 25-16 kazandı. Tabelaya maçın skorunu 3-0 lehine yazdıran Büyükşehir Kağıtspor, bu korlar oynadığı 3 maçın 3´ünü de kazanarak puanını 9 yaptı.

 

BU HAFTA DEPLASMANDA KAVAKLI BEYLİKDÜZÜ İLE
Ligde oynadığı 2 iç saha ve 1 deplasman maçını kazanarak Play-Off şansını devam ettiren Büyükşehir Kağıtsporlu bayanlar, karşılaşma sonrasında büyük bir sevinç yaşadı. Büyükşehir Kağıtspor önümüzdeki hafta yine İstanbul deplasmanında Kavaklı Beylikdüzü ile karşılaşacak. 3 Aralık Pazar günü İstanbul Büyükçekmece Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14:00 olarak belirlendi.

İstanbul Teknik Üniversitesi : 0  -  Büyükşehir Kağıtspor : 3

Salon: Burhan Felek

Hakemler : Ebru Meriçkan ***, Gamze Demirel ***

İstanbul Teknik Üniversitesi : Işıl **, Burçe **, Deniz ***, Aslı **, Burcu **, Sinem **, Benil ***, Emel **, Ece ***

Büyükşehir Kağıtspor: Duygu ****, Elif ****, Merve ***, İrem ***, Biner ***, Kübra Kuzu ****, Hande ****, Nalan **

Setler: 17-25, 20-25, 16-25
Süre:  60 dakika (19, 22, 19)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!