Kağıtsporlu 3 karateci, milli takım yolunda

Büyükşehir` in başarılı karatecileri milli takım seçmelerine çağırıldı

Hafta sonu İzmir´de yapılan müsabakalarda göz dolduran Büyükşehir Kağıtsporlu 3 karateci milli takım seçmelerine davet edildi.

TUBA, ABDULLAH VE HASAN

Karate Milli Takımı, 9 Şubat tarihinde İzmir´de yapılacak olan Ümit ve Gençler Avrupa Karate Şampiyonası öncesinde ay yıldızlı formayı giyecek sporcuları seçmek için Ocak ayında bir seçme yapacak. Bu seçmelere katılacak sporcuları belirlemek için hafta sonunda İzmir´de yapılan turnuvayı izleyen milli takım antrenörleri, Büyükşehir Kağıtsporlu Karatecilerden Tuba Yenen, Abdullah Gürel ve Hasan Kurt milli takım seçmelerine davet etti.

TİMUR HOCA, SPORCULARINA GÜVENİYOR

İzmir´de yaptıkları maçlarda gösterdikleri performansla milli takım antrenörlerinin dikkatini çeken Büyükşehirli sporcuların büyük ihtimalle Karate Milli Takımına seçilmesi bekleniyor. Büyükşehir Kağıtspor Karate Takımı Antrenörü Timur Doğan, seçmelere katılacak olan bu 3 sporcudan en az 2 tanesinin milli formayı giyeceğine inandığını belirterek, sporcularına güvendiğini söyledi. Kurban Bayramı nedeniyle çalışmalarına bir hafta süre ara veren karateciler, bayram sonrası antrenmanlarına başlayarak seçmeler öncesi form tutacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!