Kağıtsporda Hedef şampiyonluk

Kocaeli Süper Liginde şampiyonluğu hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, sezon öncesi kamp çalışmalarının ikinci etabını Adananın Pozantı Beldesinde sürdürüyor.

FUTBOLCULAR FORM TUTMAYA BAŞLADI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, oluşturduğu genç kadrosuyla lige son derece iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Sezona  kendi tesisi  Vinsanda günde tek antrenman yaparak başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporda bütün futbolcular şampiyonluğa adeta kilitlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Teknik Direktörü Fatih Şengün, antrenör Şükrü Aktaş ve Kaleci Antrenörü Süleyman Ekenin  nezaretinde gerçekleştirilen Adana Kampında futbolcular form tutmaya başladı.

 


"BU YIL ALT YAPIMIZA ÖNEM VERDİK"
Adananın Pozantı ilçesinde Sezer Moteldeki kampın 24 Ağustos 2005 Çarşamba günü sona ereceğini belirten kafile başkanı Cemal Terzi, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor olarak bu yıl alt yapımıza önem verdik. Alt yapımızdan yetişen gençlerle süper ligde şampiyonluk hesapları yapıyoruz. Bu amaçla sezonu erken açtık. Vinsan tesislerimizde 20 gün süreyle ilk etap çalışmamızı yaptık. İkinci etap çalışmalarımız için de Adanayı tercih ettik. Burada geçireceğimiz ciddi hazırlık dönemi ardından lige hazır hale geleceğiz. Öncelikle centilmenliği hedeflediğimiz ligde de şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" dedi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Pozantıda kamp yapan Mersin Belediyespor ve 3. ligde bulunan Şırnakspor ile hazırlık maçları yapacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporun Adana kafilesinde şu isimler yer alıyor.
Kafile Başkanı : Cemal Terzi (Genel kaptan)
Teknik Direktör: Fatih Şengün
Antrenör: Şükrü Aktaş
Kaleci Antrenörü: Süleyman Eken,
Futbolcular : Hakan, Sefa, Emrah, Tevfik, Rauf, Harun, Ali Rıza, Talip, Eren, Salih, Sabri, Fatih,Suat, Adem, Mehmet, İbrahim, İlker, Ali, Kerem, Ersin, Mehmet, Müjdat, Soner, Emre, Akif
Malzeme Sorumlusu: Turan Göksel



Bizi;
sosyal medyada takip edin!