Kabası bitti, kasımda tamam

Büyükşehir, Üçyol Kültür Kompleksi inşaatını tamamlamak üzere

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Bekirpaşa´ya kazandıracağı önemli hizmetlerden biri olan Üçyol Kültür Kompleksi inşaatı tamamlanmak üzere. Halen iç donanımı yapılan kompleksin kasım ayı sonunda açılışa hazır hale gelmesi bekleniyor.

İNCE İŞLER YAPILIYOR
Tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek olan kültür kompleksinin, tören alanı olarak yapılacak kısmında demirler bağlanmaya başlandı. Hizmet binası olarak kullanılacak bölümde inşaat işleri tamamlanırken, dış cephe kaplaması, sıva, asma tavan, sıhhi tesisat ve havalandırma çalışmaları halen devam ediyor.

ESKİ GARAJLARDA
Üçyol bölgesinde, Bekirpaşa Belediyesi eski garajının bulunduğu 3 bin 500 metrekarelik alanda 4 katlı olarak yapılan kültür kompleksinin zemin katında; kadın emeğinin satış reyonları, muhtarlık bürosu, İSU, İZGAZ, zabıta birimleri, kiralık-idari ofisler, sinema ve çok amaçlı salon bulunacak. Birinci katında kadın eğitim ve çocuk etüt merkezi, kütüphane ve seminer salonunun yer alacağı kompleksin yer altında kalan bölümünde ise iki katlı otopark yer alacak.

CANLANDIRACAK
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, kaba inşaatı yüzde 95 oranında biten inşaatın kasım ayı sonuna kadar tamamlanacağını ve ardından açılışa hazır hale geleceğini belirtti. Yetkililer ayrıca kültürel, sosyal ve ekonomik canlanmaya katkı sağlayacak kültür merkezinin önünde yer alan tören alanı ile diğerlerinden farklı olacağını söyledi. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!