Judo’da zirvenin adı Kağıtspor

Mersin’de yapılan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında mavi beyazlılar 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu.

Judo’da zirvenin adı Kağıtspor

Judo Federasyonun 2018 yılındaki ilk yurtiçi faaliyeti olan Türkiye Ümitler Şampiyonası Mersin’de yapıldı. 19 – 21 Ocak tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda 494 erkek, 342 kadın judoka tatami de kürsü mücadelesi verdi. İlimizden önemli Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü judocuları 4 altın olmak üzere 7 madalya kazandı.

ÜMİT JUDOCULAR 2018’E HIZLI BAŞLADI

Judo branşında elde ettikleri başarılar ile adından sıkça söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü judocuları, Türkiye Ümitler Şampiyonası’nda üstün bir performans sergiledi. Mersin’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda İlimizi temsil eden mavi beyazlı judocular toplamda 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile ilk sırayı aldı.

TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON

Mavi-beyazlı sporcularımız şampiyonada elde ettiği madalyalarla Ankara ve İstanbullu rakiplerini geride bıraktı. Kağıtsporlu judocular takım halinde Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası şampiyonu olarak otoritelerden tam not aldı.

16 JUDOCUMUZ MİLLİ TAKIMDA

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü judocuları elde ettikleri büyük başarı sayesinde 16 sporcu ile milli takım kadrosunda yer almaya hak kazandı. Müsabakaların arından dereceye giren sporcular kürsüye çağrılarak madalya ve kupalarını aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!