Judocuların yoğun haftası

Büyükşehir Kağıtsporlu judocular, Adana ve Tiflis`te önemli sınavlar verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular, bu hafta sonu Adana ve Tiflis´te önemli bu mücadeleler verecek.  Adana´da yapılacak olan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasına  16 sporcusu ile katılan Büyükşehir Kağıtspor, Gürcistan´da yapılacak Büyükler Dünya Kupasında iki sporcusu ile boy gösterecek.

TİFLİS VE ADANA´DA
Büyükşehir Kağıtsporlu Judocuların bu hafta sonu programı oldukça yoğun. Kağıtspor´un başarılı judocularından Mahmut Sarı ve Halil İbrahim Uzun, Gürcistan´ın Tiflis kentinde yapılacak olan Judo Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Adana´da yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonasında ise Büyükşehir Kağıtsporlu 16 sporcu ilimizi temsil ederken, Yeniköy Belediyespor´dan 3, Gölcük Belediyespor´dan da 1 sporcu ilimiz adına mücadele edecek.

BAŞARI VE TECRÜBE BEKLİYORUZ
Adana´da başarılı olan sporcuların Milli Takıma seçilme yönünde önemli avantaj sağlayacağını belirten Büyükşehir Kağıtspor Antrenörü Salim Abanoz, Murat Doğan, Ömer Baki Ayvaz, Ömer Faruk Özbay, Tahsin Yaman, Aykut Gökbayrak, Kürşat Bayar, Alican Yılmaz ve Özge Akarsu´nun madalyaya yakın sporcular olduğunu belirtirken, şampiyonaya katılacak diğer sporcuların bu tür şampiyonalarla gelecek için tecrübe kazanacaklarını söyledi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MÜCADELE EDECEK SPORCULAR:

ÜMİT ERKEKLER

ÜMİT BAYANLAR