Japon bilim adamından tebrik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen hafta gerçekleştirilen “Uluslararası İtfaiyecilik ve Afet Önleme” konferansına başkanlık eden Uluslar arası İş Birliği ve Eğitim Akademisi (AICAT) 2. Başkanı Yoshikazu Nokohama, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesi´ni gerçekleştirdiği başarılı organizasyon nedeniyle tebrik etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen hafta gerçekleştirilen “Uluslararası İtfaiyecilik ve Afet Önleme” konferansına başkanlık eden Uluslar arası İş Birliği ve Eğitim Akademisi (AICAT) 2. Başkanı Yoshikazu Nokohama, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesi`ni gerçekleştirdiği başarılı organizasyon nedeniyle tebrik etti.

ÖNEMLİ ORGANİZASYON
Nokohama, Uluslar arası İlişkiler ve AR-GE Koordinasyondan Sorumlu Başkan Danışmanı Erkan Ayan`ın makamında konferansla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin geçen hafta içinde gerçekleştirdiği üç ayrı organizasyonun önemine değinen Nokohama, özellikle uluslar arası çaptaki İtfaiyecilik ve Afet Önleme Konferansı`nın oldukça yararlı olduğunu söyledi.

TECRÜBELERİ PAYLAŞTIK
Konferansta, Avrupa ve Asya ülkeleri temsilcilerinin yangın ve afetle ilgili tecrübe ve eğitimlerini aktardığını ifade eden Japon bilim adamı, “Tüm ülkelerin konferansa büyük katkısı oldu. Yaşanan tecrübeleri birbirimizle paylaştık. Bu hepimizi için büyük bir eğitim oldu” şeklinde konuştu. Nokohama Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin geçen hafta gerçekleştirdiği itfaiye olimpiyatlarının da yine eğitim ve bilgi değişiminde çalışmalarına büyük yararı olduğunu söyledi.

AYAN`DAN HEDİYE
Öte yandan Nokohama`ya konferansa katılımı, başarılı konferans yönetimi ve yararlı sunumu dolayısı ile Başkan Danışmanı Erkan Ayan tarafından Kocaeli`nin simgesi Saat Kulesi maketi ve ilimizi tanıtıcı kitapçıklar, CD ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!