İznik yoluna Büyükşehir revizyonu

Kocaeli´nin alt yapı sorununa kalıcı ve kaliteli çözüm üretmek için oluşturduğu AYKOME ile hizmet üreten Büyükşehir Belediyesi, ilin en önemli bağlantı yolları arasında yer alan Karamürsel-İznik Yolu´nun revizyonuna start verdi.

HAVAİ HATLAR YER ALTINA
Karamürsel Beldesi`ndeki İznik Yolu`nun bağlantısı olan Rauf Denktaş Caddesi`ni çalışma programına alan Büyükşehir Belediyesi, caddede SEDAŞ`a ait hatların yer altına alınma işini üstlendi. Havai hatların yer altına alınması ile ilgili projelendirmenin SEDAŞ tarafından yapılmasının ardından Büyükşehir Belediyesi projeyi hayata geçirecek. Büyükşehir bu çalışmanın ardından da yolun ikileme çalışmalarına başlayacak. 
Bu arada Rauf Denktaş Caddesi`nde İller Bankası tarafından yağmur suyu hattı ve doğal gaz çalışması da önümüzdeki günlerde başlayacak.

KARALOĞLU`NDAN BAŞKANA DESTEK
Öte yandan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım AYKOME toplantısında Rauf Denktaş caddesi ile ilgili olarak üst kurula bilgi verdi. Başkan Yıldırım harita önündeki kısa brifingi sırasında caddenin belde için önemine değinerek, SEDAŞ`a ait havai hatların biran evvel yeraltına alınmasının yapılacak çalışmaları hızlandıracağını söyledi. AYKOME toplantısına başkanlık eden Genel Sekreter Münir Karaloğlu da Başkan Yıldırım`ın havai hatlarla ile ilgili talebinin son derece yerinde olduğunu belirterek, hatların biran evvel yer altına alınması gerektiğini söyledi. Söz konusu karar daha sonra üst kurul tarafından onaylandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!