İzmit Seka Tüneli üzerindeki kavşağa asfalt serildi

İzmit ilçe Büyük Seka Tüneli üzerinde bulunan kavşaktaki parkeleri söken Büyükşehir, kavşağındaha konforlu olabilmesi için asfalt serimi gerçekleştirdi

İzmit Seka Tüneli üzerindeki kavşağa asfalt serildi

Son 16 yılda birçok önemli ulaşım projesini hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol, kavşak ve diğer pek çok yerde ulaşımı daha konforlu hale getiriyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, İzmit ilçesinde birçok ana caddenin kesiştiği, Büyük Seka Tüneli üzerindeki kavşakta önemli bir değişiklik gerçekleştirdi. Kavşakta yol konforunun arttırılması amacıyla yapılan çalışma ile kavşaktaki Kuptaş parkeler sökülerek yerine asfalt serildi.

30 SAATLİK ÇALIŞMA İLE KAVŞAĞA KONFOR GELDİ

Seka Tüneli üzerindeki kavşakta bulunan parke yolda zaman ile bozulmalar meydana geldi. Kavşaktan geçen vatandaşlar taş parke yolda aşırı sallanarak rahatsız oluyordu. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, iki ekskavatör, iki yükleyici ve 8 tır ile kavşaktaki 2 bin 500 metreküp, küptaş parkeleri söktü. Sökülen parkelerin yerine 650 tonu binder ve 350 tonu aşınma olmak üzere toplamda bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Ekipler tüm bu çalışmayı sadece 30 saat içerisinde hayata geçirdi. Serilen asfalt malzeme ile artık araçlar kavşaktan daha konforlu bir şekilde geçebilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!