İzmit Sanayi Fuarı 3. kez kapılarını açtı

Türkiye`nin önde gelen 150 firmasının katıldığı fuarın açılışını Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yaptı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmit Sanayi Fuarı bugün törenle açıldı. Gölcük yolu üzerindeki Uluslar arası İnterteks Fuar Merkezi´nde düzenlenen fuarın açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptı. 26 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuara bu yıl sanayi makineleri üretimi yapan firmaların ilgisi dikkat çekti. Geçen yıl 48 firmanın stand açtığı fuarda bu yıl sanayi makineleri üretiminde Türkiye´nin önde gelen 150 firması makinelerini sergileyecek.

ÜRETİMİMİZ ARTTI
Fuarın açılışında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, yerli üretimin geçtiğimiz yıllara oranla arttığını belirtti. Türkiye´nin geçmişte yurtdışından ithal ettiği birçok makineyi artık kendisinin ürettiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Biz kendimize güvenmeliyiz ve çok çalışmalıyız. Bugün ülkemiz gelişiyor. Ülkemizin gelişmesi ile birlikte sanayicimiz de kalkınıyor ve gelişiyor. Biz üretime katkı sağlayan insanların, sanayicilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

SANAYİCİ DE BİZE YARDIM EDECEK
Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında göreve geldiklerinden bu yana kentin yıllardır ihmal edilen alt ve üst yapısına ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Yapılan tüm bu çalışmaları koruyacaklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu bu konuda sanayicilerin de özellikle çevreye duyarlı olarak kendilerine yardım etmelerini istedi.

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, organizasyonu gerçekleştiren AFEKS(Uluslararası Ticari Fuarlar) Yönetim Kurulu Başkanı Saim Kurul ve diğer yetkililerle birlikte fuarda sergilenen makineleri inceledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!