İzmit Körfezi`ne radar sistemi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Müdürlüğü, önümüzdeki aylarda Büyükşehir binasından marinaya taşınacak. Müdürlüğün faaliyet göstereceği hizmet binasının yapımına ise kısa bir süre önce başlandı. Vapur iskelesinin hemen önüne, 150 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmekte olan bina, bir iki ay içinde tamamlanacak. Deniz Ulaşım Müdürlüğü yıl sonuna kadar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Müdürlüğü, önümüzdeki aylarda Büyükşehir binasından marinaya taşınacak. Müdürlüğün faaliyet göstereceği hizmet binasının yapımına ise kısa bir süre önce başlandı. Vapur iskelesinin hemen önüne, 150 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmekte olan bina, bir iki ay içinde tamamlanacak. Deniz Ulaşım Müdürlüğü yıl sonuna kadar yeni idari binasına taşınmış olacak. 

DAHA YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ
Taşınma işleminden sonra hizmet faaliyetlerinin artacağını, İzmit Körfezi`nin denetimini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebileceklerini belirten Deniz Ulaşım Müdürü Hasan Ganyan, marina ve çevresindeki olumlu ve olumsuz hareketler ile yolcu taşıyan gemiler ve yolcularla daha yakından ilgilenebileceklerini kaydetti.

UYDU YARDIMIYLA
Yeni binada gözetleme odası da bulunacak. Bu odada GSM Radar Sistemi ile gelişmiş haberleşme ve izleme cihazları yer alacak. Bu sistem ve cihazlar sayesinde Büyükşehir yetkilileri, İzmit Körfezi`ndeki bütün gemilerden haberdar olacak. Hareket halindeki gemilerin uzaktan kontrolünü, çevre ve deniz kirliliğindeki gelişmeleri uydu yardımıyla en hızlı biçimde öğrenebilecek.


HARİTA:

Bilgisayar ve teknik oda, idari oda ve makam odasının yer aldığı Deniz Ulaşım Müdürlüğü hizmet binasının ön tarafı, radar odası için ayrılacak.

TEMEL BETONU:

 Deniz Ulaşım Müdürlüğü`nün yeni idari binasının temeli, birkaç gün önce marinada atıldı. Herhangi bir aksilik çıkmazsa, inşaat ve taşınma işleminin yıl sonuna kadar bitmesi bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!