İZGAZ´da hedef 40 bin yeni kullanıcı

Yapılan yatırımlarla ilimizde doğalgaz kullananların sayısı artıyor

2005`in ardından 2006 yılında da önemli yatırımlar gerçekleştirmeye hazırlanan İZGAZ, hem abone hem de gaz kullanıcı sayısını yükseltecek. Halen 180 bin abonesi, 120 bin gaz kullanıcısı bulunan şirketin hedefi, bu sayıyı 160 bine çıkarmak.

2006 YATIRIMLARI ANLATILDI
İZGAZ yetkilileri bu hedefi, Grand Yükseliş Otel`de gerçekleştirilen ve yetkili iç tesisat firmalarının 2006 yatırımları hakkında bilgilendirilmesini amaçlayan toplantıda açıkladı. Çok sayıda firma yöneticisinin katıldığı toplantıda İZGAZ`ı, genel müdür Erdoğan`ın yanı sıra İç Tesisat ve İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Erikçi ve İç Tesisat Müdürü Erdal Kösemen temsil etti.

“İLK 3`E GİRDİK”
Toplantının açılış konuşmasını yapan genel müdür İmad Erdoğan, İZGAZ`ın doğalgaz sektöründe Türkiye`nin en önemli şirketlerinden biri olduğunu söyledi. Erdoğan, “Sanayi ve konut grubunda ilk üçe girdik. Ama bu başarıyı sizlerle birlikte yakaladık. Sizin olumlu ya da olumsuz tüm hizmetleriniz hep İZGAZ`ın hanesine artı ya da eksi puan olarak yazılıyor. Siz aslında bizi de temsil ediyorsunuz. Sizlerden Türkiye genelinde marka olmuş kaliteli bir şirketin, kaliteli ortakları olduğunuzu Kocaeli halkına yapacağınız hizmetle her zaman kanıtlamanızı istiyorum” dedi.

“ÇOK SAYIDA TALEP GELECEK”
Kocaeli`nde 129 olan yetkili iç tesisat firma sayısının yıl sonunda 150`yi aşacağını belirten İmad Erdoğan, 2005`te gerçekleştirilen çalışmaların meyvesinin bu yıl alınacağını, bu noktada tesisatçı firmaların mutlaka programa ve verilen süreye uymasını istedi. Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “2006 yılında da yapacağımız yatırımlarla abone sayımızı 200 binlere yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle ekiplerinizi güçlendirmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü 2006-2009 yılları arasında iç, bina içi ve dışı kolon tesisatı noktasında sizlere çok sayıda talep gelecek. Sanayiye yönelik iç tesisat çalışmaları konusunda ise sizlere seminerlerle eğitim vereceğiz.”

300 SANAYİCİ SIRADA
Daha sonra söz alan İZGAZ yöneticileri ise Kocaeli ile ilgili genel bilgiler verdi. Mevcut 180 bin aboneden 120 binin gaz kullandığını, 2006 yılında 40 bin abonenin daha gaz açtırmasını beklediklerini, sanayide 63 abonenin bulunduğunu, fakat 300 sanayicinin gaz beklediğini vurguladı. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!