İZGAZ yönetiminden Çiğ´e veda yemeği

İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun ve İZGAZ birim müdürleri, BOTAŞ İnternational Genel Müdürlüğü´ne atanan Muvaffak Çiğ´e bir veda yemeği düzenledi.

HÜZÜN VE SEVİÇ BİR ARADA
İZGAZ İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muvaffak Çiğ`in BOTAŞ Intarnational`a (BİL) atanması nedeniyle İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun ve birim Müdürleri, Çiğ`e Antikkapı Restorant`ta veda yemeği düzenledi. Hüzün ve sevincin bir arada yaşandığı gecede İZGAZ`ın bir yıllık süreçte geldiği nokta ve yaşanan değişimler konuşuldu. Anıların da paylaşıldığı gecede Muvaffak Çiğ herkesten haklarını helal etmesini istedi.

GURUR DUYUYORUZ
Genel Müdür İmad Erdoğan, Muvaffak Çiğ`i tebrik ederek isminin yazılı olduğu kalem takımı ve isimlik hediye etti. Çiğ`in İZGAZ`a çok büyük katkısının olduğunun altını çizen İmad Erdoğan, “Çok sevinçliyiz ancak üzüntümüz de büyük. Muvaffak Çiğ`in İZGAZ`ın vizyon ve misyonunda, yeniden yapılanma projesinde, yazılım programında, bilgisayar sistemleri ve müşteri hizmetlerinde çok büyük emeği vardır. Ayrıca, İZGAZ`ın Kocaeli gündeminde birinci sıraya oturmasında, BOTAŞ ve EPDK nezdinde İZGAZ`ın önemli bir noktaya gelmesinde katkısı büyüktür. Kendisinin Türkiye`de enerji sektöründe stratejik önemi olan BOTAŞ Intarnational`ın Genel Müdürlüğüne atanmasından dolayı gurur duyuyoruz. Muvaffak Çiğ bizim için kayıptır ancak ileriki dönemlerde onu daha da iyi yerlerde göreceğime inancım tam” dedi.

HELALLİK ALDI
Veda yemeğinde duygulu anlar yaşayan Muvaffak Çiğ ise, Genel Müdür İmad Erdoğan ve birim müdürlerine teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi. Yakalanan başarıda ve gelinen noktada herkesin emeği olduğunu söyleyen Çiğ, İZGAZ`ın Enerji Bakanlığı ve BOTAŞ tarafından da çok yakından takip edildiğini, İZGAZ`ın başarılarının örnek gösterildiğini söyledi. Kocaeli defterini kapattığının altını çizen Muvaffak Çiğ, “Sizler çalışmaya ve büyümeye devam edeceksiniz ve inşallah hep birlikte Türkiye`ye hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.  Çiğ`in konuşmasının ardından Antikkapı Restaurant Yönetimi de üzerinde “yeni görevinizde başarılar dileriz” yazılı bir pasta keserek Muvaffak Çiğ`in yeni görevini kutladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!