İZGAZ hem iftar yaptı, hem aşı oldu

Antikkapı`daki iftar yemeğinin ardından, tüm personele grip aşısı yapıldı

Geleneksel olarak her Ramazan ayında bir akşam iftar yemeğinde bir araya gelen İZGAZ personeli, önceki akşam Antikkapı Restaurant´ta yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası tüm personele grip aşısı oldu.

KATILIM HAYLİ FAZLAYDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin en büyük yan kuruluşlarından birisi olan İZGAZ, cuma günü  akşamı Antikkapı´da yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Ersin Yazıcı, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ve yardımcıları ile çok sayıda İZGAZ çalışanı bir araya geldi. Yemek sonrasında bir konuşma yapan İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, İZGAZ´ın son iki yılda yaptığı hamleler ile gaz şirketleri arasında önemli bir yere geldiğine dikkat çekerek, bu başarının gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve kadrosuna teşekkür etti.

“İZGAZ´I SÜPER LİGE ÇIKARDIK”
Genel Müdür Erdoğan´ın ardından söz alan Genel Sekreter Münir Karaloğlu ise, İZGAZ´ı devir aldıkları günden bugüne kadar önemli mesafe kat ettiklerini işaret ederek, “Yatırım yapmakta zorluk çeken İZGAZ´ı sektöründe Süper Ligde oynayan ve bu ligde zirve mücadelesi yapar hale getirdik” dedi.

KARALOĞLU DA AŞI OLDU
Yemek sonrasında tüm İZGAZ personeline Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile İZGAZ Sağlık Birimi tarafından grip aşısı yapıldı. Personelin grip aşısı olduğunu duyan Genel Sekreter Karaloğlu´da sıraya geçerek aşı olmak istedi. İZGAZ doktoru Nesrin Usta, yapılan aşı üzerine bir süre sohbet eden Karaloğlu, “Bizimde gripten korunmamız gerekir” diyerek aşısını oldu. Karaloğlu ile birlikte, protokolü temsil eden birçok ismin daha aşı olduğu görüldü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!