“İZGAZ artık medar-ı iftiharımız”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzgaz yönetiminin iftar yemeğinde konuştu.

İZGAZ yönetiminin personeline verdiği iftar yemeğinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şirketin çalışmalarından, çalışan ve yöneticilerinden övgüyle söz etti.

ANTİKKAPI`DA İFTAR
Antikkapı Restaurant`ta verilen iftar yemeğine, Başkan Vekili İlyas Şeker, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, İZGAZ Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm, İZGAZ İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Saraç, Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Büyükşehir Belediyesi ve İZGAZ`ın yöneticileri de katıldı.

“REKORA KOŞUYORUZ”
İftar yemeğinin ardından kürsüye çıkan genel müdür İmad Erdoğan, çalışmalarda gelinen noktayı aktardı. Erdoğan, 5 yıllık yatırım programı kapsamındaki projelerin büyük bir kısmının tamamlandığını vurgulayarak, “Doğalgaz sektöründe yaptığımız atılımlarla Türkiye genelinde kilometre bazında rekora koşan bir kurumuz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kasım ayının sonunda Kocaeli halkının yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz” dedi.

“HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”
Aynı gün Kocaeli Huzurevi sakinlerine verdiği iftar yemeği nedeniyle Antikkapı`da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir süre İZGAZ`ın iftar programına da katılarak kısa bir konuşma yaptı. Şirketin çalışmalarından övgüyle söz eden Başkan Karaosmanoğlu, “İZGAZ artık bizim medar-ı iftiharımız. Bizim dönemimizde tüm kurumlarımız hizmette ve kalitede birbirleriyle yarış halinde. İnsanlığa, kentimize ve kendimize hizmette yarışıyoruz. Türkiye`nin hiçbir ilinde böyle bir çalışma yok. Gözümüzü kararttık, ‘Alt yapıyı bitireceğiz` dedik. En başta doğalgaz konusunu. Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Kasım ayı sonunda bu medeni hizmeti vatandaşlarımıza sunmuş olacağız. Bu başarı sizlerin başarısı. Hepinizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

AYIN ELEMANI KADİR İÇÖZ
Konuşmaların ardından, İZGAZ`da gelenekselleşen “Ayın Elemanı Ödül Töreni” gerçekleştirildi. Başkan Karaosmanoğlu ve Genel Müdür Erdoğan, İZGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü`nde görevli bulunan ve sahada yapılan faturalandırma çalışmasında mükerrer fatura kodunu saptayarak şirkete kazanç sağladığı için eylül ayının başarılı personeli seçilen Kadir İçöz`ü tebrik etti, 300 YTL`lik hediye çekini verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!