İzel söyledi, Karamürsel coştu

İzel, şarkıları ile Karamürsel`in kurtuluş gününü renklendirdi. Karamürsel`in düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü kutlamaları İzel konseri ile renklendi.

Karamürsel´in düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü kutlamaları İzel konseri ile renklendi. Kutlamalar çerçevesinde dün gece Karamürsel´in İlhan Çınar Alanı´nda bir halk konseri veren İzel, şarkılarıyla Karamürsellileri coşturdu. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel  Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karmürsel İlçe Başkanı Zekai İrem, Belde Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da izledi.

KARAMÜRSEL´DE BÜYÜK İLGİ
Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel´e İzmit´ten deniz otobüsü ile gitti. Deniz otobüsünde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, iskele indiğinde ise Karamürsellilerin sevgi gösterisi ve çiçekleri ile karşılandı. Kalabalığın yoğun ilgisi nedeniyle konser alanına güçlükle gidebilen Karaosmanoğlu, önünü kesen vatandaşlarla sık sık sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

UNUTULMAZ BİR GECE
Başkan Karaosmanoğlu, konser öncesinde halka yönelik kısa bir konuşma yaparak kurtuluş bayramını kutladı. Kocaeli için aşkla çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz Kocaeli sevdalısıyız. Amacımız Kocaelililerin mutlu bir şekilde yaşadığı bir kent oluşturmak. Bunun için gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.Başkan konser sonrasında ise şarkılarıyla kurtuluş gününü şenlendiren İzel´e bir teşekkür plaketi verdi.

İZEL´DEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
İzel de Karamürsel´in kurtuluş gününde sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben de komşunuz olan Yalova´danım. Böyle özel bir gecede sizlerle olmak beni ayrıca sevindirdi” dedi. İzel kendisine teşekkür plaketi veren Başkan Karaosmanoğlu´na da “Asıl ben size teşekkür ederim. Beni buraya çağırdınız ve bu güzel insanlara şarkı söylemimi sağladınız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!