İZAYDAŞ, Atık Yönetimi Fuarı`nda

İstanbul`da düzenlenen fuarda İZAYDAŞ`ın standını gezenler arasında Bakan Pepe de vardı

Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı (Recycling 2005) İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi`nde dün başladı. 3 Temmuz`a kadar devam edecek olan fuarda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin önemli iştirakleri arasında yer alan İZAYDAŞ`ın standı da bulunuyor.

İZAYDAŞ`A İLGİ BÜYÜK
Açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın yaptığı, temel olarak atık yönetiminin işlendiği fuarda, atık toplama, taşıma, geri dönüşüm ve kazanım teknikleri ile ilgili olarak uluslararası ve yerel örnekler sunuluyor.


Türkiye`deki tek tehlikeli atık yakma fabrikası olması nedeniyle İZAYDAŞ`a fuarda ilgi büyük. Çok sayıda kamu ve özel kuruluş ile çevre kuruluşu temsilcilerinin ziyaret ettiği stantta, fabrikanın çalışma programı ve işletim sistemi hakkında bilgiler veriliyor.

PEPE BİLGİ ALDI
İZAYDAŞ Genel Müdürü Bilal Şengün`ün de hazır bulunduğu standı, fuarın açıldığı gün ziyaret edenler arasında Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Çevre ve Orman Kocaeli İl Müdürü Necati Farsak da vardı. Genel müdür Şengün, Bakan Pepe ve beraberindekilere İZAYDAŞ`ın yeni projeleri ve stand hakkında genel bilgiler verdi.

ŞENGÜN`DEN SUNUM
Fuar boyunca sürecek olan konferansın bugünkü bölümüne ise İZAYDAŞ Genel Müdürü R. Bilal Şengün de katıldı. Şengün, “Atık Yönetimi Konusunda İZAYDAŞ Örneği” adlı sunumu ile dinleyenleri bilgilendirdi.
Öte yandan 3 Temmuz 2005 Pazar akşamı sona erecek fuardaki İZAYDAŞ standında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ve yeni projeleri de ziyaretçilere tanıtılıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!