İZAYDAŞ Akademi 44. dönemini tamamladı

İZAYDAŞ Akademi’nin 44. Döneminin mezunları il ve ilçe sağlık müdürlüklerine bağlı çevre ve atık çalışmalarından sorumlu 24 kişilik grup oldu

İZAYDAŞ Akademi 44. dönemini tamamladı

Tecrübe ve birikimlerini sektörün aktörleri ile paylaşmaya özen gösteren İZAYDAŞ, sertifikalı akademi programı projesi ile eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İZAYDAŞ Akademi 44. döneminde, sağlık çalışanlarını ağırladı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI KATILDI
İl ve İlçe Sağlık Müdürlüklerine bağlı çevre ve atık çalışmalarından sorumlu 24 kişilik grup, İZAYDAŞ’ın uzman kadrosu tarafından verilen derslere katıldı. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan 44. dönem İZAYDAŞ Akademi katılımcılarına eğitimlerin sonunda sertifikaları verildi. 

SERTİFİKA TÖRENİ
İZAYCAN Sosyal Bina Eğitim Salonunda gerçekleşen sertifika töreninde İZAYDAŞ yöneticileri, eğitmenler ve akademi katılımcıları hazır bulundu. Sertifika töreni öncesi konuşan İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, İZAYDAŞ’ın tecrübe ve birikimlerini İZAYDAŞ Akademi adı altında sektörün aktörleriyle sistematik bir şekilde paylaşmayı önemsediklerini kaydetti. İZAYDAŞ Akademi katılımcıları da, eğitim programını çok yararlı bulduklarını ve pratikte uyguladıkları bilgilerini pekiştirmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 

ELE ALINAN KONULAR
Daha sonra Akademi öğrencilerine katılım belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. İki gün süren eğitim programında; İZAYDAŞ Genel Tanıtımı, İş Sağlığı ve Güvenliği Kuralları ve Uygulamaları, Atık Yönetimine Giriş, Çevre Mevzuatı, Atıkların Sınıflandırılması ve Saha Uygulamaları, Atıkların Düzenli Depolanması, Çevre Ölçüm ve Analiz Yöntemleri, Ambalajlama ve Atık Kabul Kriterleri - Saha Uygulamaları ADR, Atıkların Taşınması - MOTAT Sistemi - Lojistik Planlama, Tehlikeli Atıkların Geri Kazanılması ve Bertaraf Yöntemleri, Tıbbi Atık Yönetimi ve Atık Beyan Sistemi dersleri işlendi. Akademi öğrencileri ayrıca şirket içinde teknik incelemelerde bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!