İtfaiyecilerin fuarı açıldı

Sektördeki son teknoloji araç ve gereçlerin sergilendiği fuarda, 8 Balkan ülkesinin de standı bulunuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin İtfaiyeciler Haftası nedeniyle organize ettiği Uluslararası Yangın Önleme, Kurtarma Servisleri, Afet Önleme, Emniyet ve Güvenlik Fuarı açıldı. Eski Gölcük Yolu üzerindeki Uluslar arası Fuar Merkezi`nde düzenlenen fuarda, 3. Balkan İtfaiye Spor Olimpiyatları`na katılan 8 ülke ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de stand açtı.

TÜRKİYE`NİN EN GÜZEL FUARI
Fuarın açılış törenine, Kocaeli Vali Yardımcısı Necmettin Kalkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, genel sekreter yardımcıları, çevre belediye başkanları, gözlemci ve katılımcı ülkelerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan ÜNYAP Fuarcılık Başkanı İlhami Aytekin, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin desteği ile 6 yıldır bir çok fuara imza attık. İtfaiyecilik fuarı gerek katılım gerekse organizasyon açısından Türkiye`nin en güzel fuarlarından biri. Halkımızın gösterdiği yoğun ilgi bizleri çok daha güzel fuarlar yapmaya yönlendirmektedir” dedi.

SON GELİŞMELER
Aytekin`den sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılımcı firmalara teşekkür ederek, “Bu fuar sayesinde yangın söndürme ve kurtarma konularında dünyadaki son teknolojik gelişmeleri izleme fırsatı bulacağız. Hayat kurtarmada büyük önem taşıyan itfaiyeciliğin ülkemizde de dünya standartlarına kavuşması bizleri son derece memnun etmektedir” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet, açılış sonrası standları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

2 EKİM`E KADAR AÇIK
Uluslararası Yangın Önleme, Kurtarma Servisleri, Afet Önleme, Emniyet ve Güvenlik Fuarı, her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında 2 Ekim Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!