İtfaiye Terminal Müfrezesi ’ne yeni bina

İzmit İtfaiye Grup Amirliği Terminal Müfrezesi yeni binasının yapımına başlandı

İtfaiye Terminal Müfrezesi ’ne yeni bina

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyeye modern bir yapı kazandırıyor. Müfreze binası olarak planlanan yapı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında yer alan Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde inşa ediliyor. Çalışmaları başlayan projenin temel kazı ve hafriyat uygulamaları gerçekleştiriliyor. 

KANDIRA YOLU ÜZERİNDE
Yeni itfaiye müfreze binası, 7 araçlık itfaiye aracı garajına sahip olacak. Bina bin 500 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Müfreze binası Kandıra Yolu ve Seymen Caddesi’nin kesiştiği terminal alanında yapılıyor. İzmit İtfaiye Grup Amirliği Terminal Müfrezesi binası bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Yapının bodrum katı 154 metrekare, zemin katı 893 metrekare, 1.katı ise 460 metrekare olacak.

BİRER TANE DE KARTEPE VE KARAMÜRSEL’E
Büyükşehir Belediyesi Kartepe ve Karamürsel’e de birer müfreze binası yapacak. Binalar olaylara hızlı bir şekilde çıkış yapan itfaiyecilerin kolay kullanımına uygun olacak.  

HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Bodrum katta; teknik merkezler yer alacakken zemin katta; 7 araçlık garaj, idari ofisler, yemekhane ve dinlenme odası bulunacak. Birinci katta ise yatakhaneler, spor salonu, eğitim salonu ve mescit yer alacak. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!