İtfaiye, Dünya Ralli Şampiyonasına gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, şampiyonada görev yapacak

Uluslar arası Otomobil Federasyonu tarafından Antalya´nın Kemer ilçesinde düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası başladı. Şampiyonada görevli olarak bulunacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı bir ekip de, dün akşam Antalya´ya hareket etti.

DAVETİN ANLAMI BÜYÜK
Eski Gölcük Yolu üzerindeki İtfaiye Daire Başkanlığında hazır bulunan ekibi, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan uğurladı. Ekipte gönüllü itfaiyecilerin de yer aldığını ifade eden Pehlivan, büyük organizasyonlarına davet edilmelerinin çok önemli olduğunu, bunun “Kocaeli itfaiyesinin başarı ve deneyiminin ülke genelinde bilinmesi”nden kaynaklandığını söyledi.

GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAKLAR
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekibinde, toplam 4 adet kurtarma aracı ile 16 itfaiyeci bulunuyor. Ekibimiz, diğer illerden gelen ekiplerle birlikte, organizasyonun yangın güvenliğini sağlayacak. Uluslar arası nitelikteki şampiyona, 3 gün sürecek.