İtalyan Sirki veda ediyor

Fuarda 10 günlük gösterileri bu akşam sona eriyor

Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında uzun aradan sonra ilimize gelen dünya çapındaki Monte Carlo Sirki elemanları, 10 günlük gösterilerini bu akşam tarihinde noktalıyor. Avrupa`nın en büyük gösteri çadırı olarak tanınan İtalyan Kökenli Bulgar Sirki Monte Carlo, fuar alanında Tenis Kulübünün arka bölümündeki geniş boşlukta 10 gündür Kocaelililerin vazgeçilmezlerinden birisi oldu.

ÇİNLİLER MUTEŞEMDİ
Sirkte 12 kişilik Çinli grubun sunduğu akrobasi hareketleri seyircilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Çek grubunun atlarla yaptığı gösteri büyük beğeni kazanırken, İtalyan genç kızların kafes içinde kaplanlarla kedi gibi oynamaları nefesler tutularak izlendi. Palyaçoların seyircilerle  birlikte yaptığı gösterilerde Kocaelilileri gülmekten kırdı geçirdi.

ÖLÜM ATEŞİ  BEĞENİLDİ
Herkesin büyük beğeni ile izlediği Sirk`te zaman zaman nefeslerde tutuldu. Ölüm ateşi sahnesini tüm seyirciler pür dikkat kesilerek, nefeslerini tutarak izledi. Çeşitli hayvanlar ile yapılan gösterilerde çok büyük bir beğeni kazandı.

BALANSKİ`DEN TEŞEKKÜR
Monte Carlo Sirki`nin sahibi Aleksandr Balkanski kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, “Monte Carlo sirkimiz Avrupa`nın en büyük gösteri çadırıdır. Akrobasi ağırlıklı sirkimizde Çinliler, Ruslar, Bulgarlar ve İtalyanlar görev aldı. Kocaelililerin çok büyük beğenisini kazanan sirkimiz her akşam doldu. Bu süre içinde bizlere destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye yetkililerine ve Fuar Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür ediyorum” dedi

Kocaeli`den sonra Samsun`a gideceklerini  belirten Balanski, “Samsun Fuar ile anlaşma yaptık. Önümüzdeki hafta Samsun`da olacağız. Daha sonra Erzurum, Malatya, Adana, İzmir ve İstanbul`a gideceğiz.” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!