İSU şampiyonluğa abone oldu

Büyükşehir Belediyesi futbol turnuvasını, yine geçen yılın şampiyonu İSU takımı kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve İştiraklerin katıldığı futbol turnuvası, önceki akşam oynanan final karşılaşmasıyla noktalandı. Geçen yılın şampiyonu İSU, finalde İtfaiye Daire Başkanlığını 4-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. 

FİNALE İLGİ BÜYÜKTÜ
Büyükşehir Belediyesi çim halı futbol turnuvanın final karşılaşması ve 3. lük karşılaşması, önceki akşam (Çarşamba) Yahya Kaptan´da bulunan Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanan müsabakalarla sonuçlandı. Final karşılaşmasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, KASKF Başkanı ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Rafet Kırgız, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm, İl Hakem Kurulu Başkanı Orhan Gönen ile çok sayıda Belediye çalışanı ve futbol severler takip etti.

3. KÖYE HİZMET, GOL KRALI DURSUN ALİ AY

Günün ilk karşılaşmasında, turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için, Köye Hizmet Daire Başkanlığı ile Fuar Müdürlüğü takımları karşılaştı. Müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 8-7 kazanan Köye Hizmet Daire Başkanlığı turnuvada 3. olmayı başarırken, bu karşılaşmada 3 gol daha atıp gol sayısını 22 yapan Köye Hizmet Daire Başkanlığı futbolcusu Dursun Ali Ay, gol krallığını ilan etti. Grayder operatörü olarak görev yapan Dursun Ali Ay, gol krallığı ödülünü Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm´den aldı.

İSU TECRÜBESİYLE RAHAT KAZANDI
Üçüncülük maçının ardından İSU ile İtfaiye Daire Başkanlığı takımları arasında oynanan final karşılaşmasına geçildi. İlimiz hakemlerinden Deniz Kürek´in yönettiği final karşılaşmasına her iki takımda hızlı başladı. İtfaiye Daire Başkanlığı takımından Kenan Coşkun karşılaşmanın başlarında kolundan sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz yıl şampiyon olan kadrosunu muhafaza etmeyi başaran İSU takımı, tecrübesinden de faydalanarak karşılaşmayı 4-0 kazandı ve böylelikle 2. kez şampiyonluğa ulaşmış oldu.  

ÖDÜL TÖRENİ
Final karşılaşmasının ardından kupa törenine geçildi. Turnuvanın Üçüncülüğünü kazanan Köye Hizmet Daire Başkanlığı takımına kupa ve madalyalarını İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan verdi. Final karşılaşmasını kaybederek 2. olan İtfaiye Daire Başkanlığı oyuncuları, kupa ve madalyalarını İSU Genel Müdürü İlhan Bayram´dan aldı. Üst üste 2. şampiyonluğa ulaşan İSU takımının kupa ve madalyalarını ise, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu verdi.  Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Gülen Yüzler takımı, kupasını KASKF ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Rafet Kırgız´dan aldı. Final karşılaşmasını çok istemesene rağmen, programı nedeniyle izleyemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na turnuva tertip komitesi tarafından bir plaket hazırlandı. Bu plaketi Başkan Karaosmanoğlu´nun adına Genel Sekreter Münir Karaloğlu aldı. Kupa töreninin ardından konuklara kokteyl verildi.

 
KÖYE HİZMET 8 – FUAR MÜDÜRLÜĞÜ 7
Yer: Tutku Çim Halı

Hakem: Deniz Kükrek

KÖYE HİZMET :  Sefer Şenol ****, Nihat Zihni ****, Dursun Ali Ay ****, Adnan Şentürk ****, Hakan Sayın ****, Çetin Kara **** 

FUAR MÜDÜRLÜĞÜ : İsmail Acar ***, Semih Karaca *** (Halil Erdoğan ***), İmdat Bal *** (Ayhan Yılmaz ***), İbrahim Oruç ***, Yüksel Yurt ***, Salih Levent ***

Goller : Dursun Ali Ay 3, Adnan Şentürk 3, Çetin Kara, Nihat Zihni, Salih Levent 3, İbrahim Oruç 2, İsmail Bal, Semih Karaca


İSU 4 – İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI 0

Hakem: Deniz Kükrek

İSU :  Haluk Engin **** (Tuğrultan Çağdaş ***), İsmail Yaşlak **** (Akif Aslan ?), Tamer Yiğit ****, Zekai Kapıcıoğlu **** (Zeki Bilgili ***), Erdinç Tuğralı ****, Tuncay Adamol **** (Savaş Topal ***) 

İTFAİYE :  Kaya Kupşi *** (Recep Uzunoğlu ***), Vedat Erdal *** (Emin Yıldız ***), Kenan Coşkun *** (Aydın Zorer ***), Cömert Gül ***, Erol Ulu ***, Hakan Örke *** (Metin Sabancı ***) 

Goller: Tuncay Adamol 2, Erdinç Tuğralı, Tamer Yiğit 

Sarı Kart: Zekai Kapıcıoğlu, Akif Arslan, Cömert Gül

Kırmızı Kart: Hakan Örke

Bizi;
sosyal medyada takip edin!