İSU-İtfaiye Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi futbol turnuvasında, finalin adı belli oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve İştiraklerin katıldığı futbol turnuvasında finale gelindi. Yarı final karşılaşmalarında rakiplerine üstünlük sağlayan İSU ile İtfaiye Müdürlüğü takımları yarın akşam şampiyonluk için mücadele edecek.

İSU ZORLANMADI
Turnuvanın yarı finalin karşılaşmaları dün akşam Yahya Kaptan´da bulunan Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanan müsabakalarla sonuçlandı. İlk karşılaşma İSU ile Fuar Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Geçen yılın şampiyonu İSU takımı yarı finalde rakibi Fuar Müdürlüğü karşısında çok fazla zorlanmadan 7-2 galibiyete ulaşarak adını finale yazdırmayı başardı.

KIRMIZI KART KÖYE HİZMET´İ BİTİRDİ
Yarı finalin diğer ayağında ise, İtfaiye Müdürlüğü ile Köye Hizmet Daire Başkanlığı takımları karşılaştı. Karşılaşma 1-0 İtfaiye Müdürlüğü takımı lehine sürerken, gole giden topu eliyle kesen Köye Hizmet takımından Sabit Dalca, karşılaşmanın hakemi Zeki Kırdudu tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak saha dışında kaldı. Yaklaşık 40 dakika 5 kişi ile mücadele etmesine rağmen bir an bile oyundan düşmeyen Köye Hizmet takımı, karşılaşmanın sonuna kadar var gücüyle mücadele etti. Ancak rakibinin 1 kişi eksik oynamasından da faydalanan İtfaiye Müdürlüğü 6-2 sahadan galip ayrılmasını bildi. 


 
FİNAL YARIN AKŞAM 19:00 DA
Turnuvanın başından bu yana oynadığı tüm maçları kazanan İSU ve İtfaiye Müdürlüğü takımları finalde karşı karşıya gelecek. Yarın akşam Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanacak olan final karşılaşmasının başlama saati 19:00. Final karşılaşmasından önce ise, yarı finalde kaybeden takımlar Fuar Müdürlüğü ile Köye Hizmet takımları 3. lük maçı için ter dökecek. Bu karşılaşma ise, saat 18:00´ de başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun da izlemesi beklenen final karşılaşmasının ardından, ödül törenine geçilecek. Bir hayli çekişmeli geçmesi beklenen final karşılaşmasını bakalım geçen senenin şampiyonu İSU´mu, yoksa bu saltanata son verecek olan İtfaiye Müdürlüğü mü kazanacak?


 
KÖYE HİZMET 2 – İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ 6
Yer:
Tutku Çim Halı
Hakem: Zeki Kırdudu
KÖYE HİZMET :  Sefer Şenol ***, Sabit Dalca **, Nihat Zihni ****, Dursun Ali Ay ****, Adnan Şentürk ****, Hakan Sayın **** 
İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ :  Kaya ****, Vedat Erdal ****, Kenan Coşkun ****, Cömert Gül **** (Emin Yıldız ***), Erol Ulu ****, Hakan Örke **** (Aydın Zorer ***)
Goller : Dursun Ali Ay 2, Kenan Coşkun 2, Cömert Gül 2, Hakan Örke 2 Sarı Kart : Nihat Zihni, Vedat Erdal, Cömert Gül, Erol Ulu
Kırmızı Kart: Sabit Dalca

İSU 7 – FUAR MÜDÜRLÜĞÜ 2
Hakem: Zeki Kırdudu
İSU :  Haluk Engin ****, İsmail Yaşlak ****, Tamer Yiğit ****, Zekai Kapıcıoğlu ****, Erdinç Tuğralı ****, Tuncay Adamol **** (Savaş Topal ***)
FUAR MÜDÜRLÜĞÜ : İsmail Acar ***, Semih Karaca *** (Fırat Taşkıran ***), İmdat Bal ***, İbrahim Oruç ***, Yüksel Yurt ***, Salih Levent *** 
Goller: Tuncay Adamol 4, İsmail Yaşlak 2, Erdinç Tuğralı, Sadi Levent 2
Sarı Kart: Zekai Kapıcıoğlu

Bizi;
sosyal medyada takip edin!