İştirakler Daire Başkanı Altunel`e Muhasebeciler`den ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ender Şenol ve oda yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel`i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Şenol`a, yönetim kurulu üyeleri Davut Kamış, İsmail Birtürk, Atilla Güngör ve Hasan Çiçek`le, Büyükşehir Belediyesi Bütçe Komisyonu Başkanı Hasan Kırlı da eşlik etti.

MALİ MÜŞAVİRLERİN GÖREV ALMASI

Ziyarette konuşan KSMMMO Başkanı Ender Şenol, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin kamu kurum ve kuruluşlarında görev almasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Şenol, Kocaeli`nin bu konuda örnek bir il olduğunu da dile getirdi.

Analitik Bütçe ve Tahakkuk Esaslı Muhasebe Sistemi ile Tek Düzen Muhasebe Sistemi`nin değerlendirildiği ziyaretin ardından Şenol, Altunel`e bir kutu çikolata takdim etti. Kemal Altunel ise oda yönetiminin ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğunu vurguladı.